Субота, 27.04.2024, 13:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

  05 березня проведено поетапну кваліфікаційну атестацію учнів групи №19 професії "Оператор комп'ютерного набору, контролер-касир" на отримання кваліфікації оператор комп’ютерного набору ІІ категорії.

  В рамках атестації учні виконували кваліфікаційні пробні роботи та проходили комп’ютерне тестування.

  Майбутні оператори показали чудовий результат з теорії та притики, а головне-гармонійно поєднали їх в процесі роботи.

 

 

 

 

 

Переглядів: 273 | Додав: intelbes | Дата: 09.03.2021

  З 3 по 7 березня 2021 року в м. Луцьку відбулися змагання Кубку України з важкої атлетики 2021 серед чоловіків.

  Одним із представників команди Миколаївської області став учень Новоодеського професійного аграрного ліцею - Кравченко Вадим, тренер – Пастух Володимир Вікторович.

  У ваговій категорії до 61 кг. ліцеїст виконав норматив майстра спорту України з результатом у сумі двоборства - 215 кг: у ривку нашому важкоатлету підкорилася штанга вагою - 95 кг, поштовх - 120 кг.

  Вітаємо Кравченка Вадима учня 34 групи «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту с/г машин та устаткування; водій автотранспортних засобів» класного керівника Пастуха В.В., майстрів виробничого навчання Форманчука С.В. та Мусата А.А. з досягненнями здобувача освіти у спорті і бажаємо подальших перемог!

 

 

 

 

Переглядів: 182 | Додав: intelbes | Дата: 09.03.2021

Чарівні наші колеги!

Свято весни - це свято жінок, свято наших берегинь!

Тож прийміть з цієї нагоди наші найщиріші вітання і доземний уклін, побажання миру і щастя, добра і здоров’я, родинної благодаті і всіх Земних гараздів.

 

 

Дорогі жінки, дівчата!

Наші рідні і красиві!

Кращого немає свята,

Аніж те, що прийшло нині!

Це для вас сніги розтали,

Це для вас прийшла весна.

Ви собою полонили

Чоловічі всі серця.

Тож лишайтесь завжди милі,

Ніжні, щирі, чарівні,

І розумні, і вродливі,

І веселі, і прості!

З глибокою повагою адміністрація та профспілковий комітет Новоодеського професійного аграрного ліцею!

Переглядів: 446 | Додав: intelbes | Дата: 06.03.2021

  25 лютого 2021р. викладачами іноземної мови та зарубіжної літератури Криловим Д. С. та Резніченко О. А. було організовано та проведено брейн-ринг «Подорож англомовними країнами».

  Метою даного заходу було узагальнити знання учнів про географію, історію, культуру, традиції, населення, державний устрій основних англомовних країн. Розвити ерудицію учнів, їхню зорову та слухову пам'ять. Виховувати інтерес та повагу до культури англомовного світу. Навчити учнів сприймати та розуміти іншомовне мовлення на слух, розвивати вміння усного спілкування, розвивати мовну здогадку та логічне мислення учнів, виховувати розуміння важливості володіння іноземною мовою, як засобу спілкування.

  Вельмишановне журі, в складі методист ліцею Красовська В. Л. та експерт-мандрівник Європейськими країнами Хлібійчук Д. В. справедливо оцінили учасників та визначили переможців. Переможцями даного заходу стали учні, які навчаються за професією «Оператор комп’ютерного набору, обліковець з реєстрації бухгалтерських даних»: Сірченко Світлана та Слободніченко Анна гр. 12, Андрусенко Володимир та Ганжа Мирослава гр.22, Балюк Ян та Гандибул Мар’яна гр. 32.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 315 | Додав: intelbes | Дата: 26.02.2021

  22 лютого у нашому ліцеї відбулося свято вшанування Міжнародного дня рідної мови яке відзначається 21 лютого всією світовою спільнотою. Викладач української мови та літератури Щербина Лариса Анатоліївна організувала та провела урочистості до цієї події.

  На заході були присутні представники всіх груп ліцею та творчий колектив учнів (18,22,32гр)

 

 

 

  Кабінет української мови та літератури був святково прикрашений вишитими рушниками, тематичними плакатами, які виконали учні 32 групи (Гандибул М., Швець О., Русина А., Руда Л.)

  Національне вбрання учасниць, яскраве та святкове, додало настрою та підкреслило національний стиль заходу.

  Цікавою та пізнавальною була розповідь вчителя про долю різних мов світу, про асиміляцію мов, саме тому загострилася увага на потребі вшанування та проведення цієї дати. Це день, що поєднує різні народи, культури через розуміння та вивчення своєї материнської мови. Учні з цікавістю слухали про білінгвізм та засудження розпалення національної ворожнечі через вивчення державної мови.

 

 

 

  На заході була представлена до уваги учнів виставка підручників з української мови, які є в наявності в бібліотеці ліцею. Одні з них допомагають учням оволодіти програмовим матеріалом, інші – готуватись до вступу у вищі навчальні заклади та до здачі ЗНО.

 

Переглядів: 268 | Додав: intelbes | Дата: 25.02.2021

  24 лютого у гр. № 18 (професія: кухар; кондитер) викладачем української мови та літератури Щербиною Л. А. було проведено відкритий урок присвячений творчості Лесі Українки на тему: «Драма-феєрія «Лісова пісня – символ незнищеності кохання Лукаша та Мавки»

 

 

  Сила та мужність цієї жінки є справді мірилом людських та жіночих цінностей. Бо хто з жінок здатний на постійну боротьбу з хворобою, тогочасним політичним устроєм, сімейними негараздами та складним особистим життям? Таким було її щоденне життя. Інакше Леся просто не могла існувати, не могла творити.

Я на гору круту крем’яную

буду камінь важкий підіймать.

І, несучи вагу ту страшную,

Буду пісню веселу співать

  І ці рядки написані після того, як мрії Лесі про музичну кар’єру не здійснилися, перше кохання було дуже трагічним, а життя було обмежене проживанням у теплому кліматі. Можливо саме тому образ головної героїні, Мавки, змальовано влучно саме завдяки автобіографічним почуттям, переживанням та втратою власного кохання.

  Саме це відчули учні, які були свідками долі поетеси, її творчого здобутку. Вони зрозуміли душевну красу та щирість Мавки, і, навпаки, проаналізували вчинок Лукаша, який «своїм життям не міг до неї дорівнятись».

  Прочитання монологу Мавки (Руслана Руденко) навіяло учням та всім присутнім почуття величі кохання, поваги до людських почуттів, та до величної постаті Лесі Українки.

 

 

Переглядів: 308 | Додав: intelbes | Дата: 24.02.2021

  «Ні я жива, я буду вічно жити»

  Леся Українка

  24. 02.2021 р. в Новоодеському ПАЛі була проведена виховна година на тему: «Леся Українка – дочка українського народу».

  Метою заходу є ознайомити учнів ліцею з біографією знаменитої української поетеси Ларисою Косач (Лесею Українкою). Було переглянуто відео, учні Гандибул М., Резнік Л. розробили генеалогічне дерево знаменитих предків письменниці.

  Учні поглибили свої знання про мужню поетесу Л. Українку. В народі кажуть, що талановиті люди, як зорі, полишають свій слід в душах майбутніх поколінь.

  Сподіваємось, що Л. Українка залишить свій слід у Ваших серцях.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 193 | Додав: intelbes | Дата: 24.02.2021

  24 лютого в групі № 32 професія «Оператор комп’ютерного набору: обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» класним керівником Щербиною Л. А. проведено виховну годину, присвячену творчості Лесі Українки, з метою передати силу і глибину поетичного світу Лесі Українки, виховати любов до українського поетичного слова, до Вітчизни, до творчої спадщини поетеси, почуття прекрасного.

  Учні більше дізналися про життя і творчість письменниці. Попри фізичні муки вона завжди йшла вперед, сягаючи нових вершин. Такі заходи не лише виховують патріотизм, любов до рідного слова, а й додають сили і вселяють у наші серця надію.

 

 

 

 

 

Переглядів: 202 | Додав: intelbes | Дата: 24.02.2021

  17 лютого 2021 року в гр.12 професія: «Оператор комп’ютерного набору; Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» було проведено виховну годину на тему: «Вони помирали, щоб жила Україна».

  Мета заходу: виховувати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України, гордість за рідну країну.

  Під час заходу учні згадали про героїв різних часів в боротьбі за незалежність України: Битва під Крутами, Українська революція 1917-1921 рр.

  Чимало слів було сказано щодо подій героїв Майдану Небесної Сотні, прочитано вірші від яких щемило серце. Було переглянуто декілька відео на яких справжні патріоти України відстоювали суверенітет та цілісність нашої прекрасної України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 228 | Додав: intelbes | Дата: 23.02.2021

До дня Доброти

«Добро починається з тебе»

  17 лютого 2021 року – Всесвітній день Доброти. Учні 38 групи Новоодеського професійного аграрного ліцею за спеціальністю « Кухар; кондитер» провели виховний захід та благодійну акцію до дня Доброти.

  Це свято створене з метою донести до громадськості, що люди повинні допомагати один одному і тим, хто потрапив у біду. Відзначати це свято простіше будь - яких інших – варто людині зробити хоча б найменшу, але добру справу. Навіть просто слова підтримки – дуже хороший спосіб поліпшити життя.

  Здобувачі освіти відвідали Комунальну установу «Центр надання соціальних послуг населенню Новоодеського району» та самотніх людей похилого віку. Учні охоче пригостили пенсіонерів смаколиками та фруктами, підняли їм настрій та подарували їм позитивні емоції. До благодійної акції залучились всі учні ліцею.

  «Спробуйте бути хоч трохи добрішими і ви побачите,що будете не в змозі зробити поганий вчинок».

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 230 | Додав: intelbes | Дата: 23.02.2021

« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 62 63 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів