Субота, 27.07.2024, 13:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

  26.06.2024 р. в Новоодеському Професійному Коледжі проведено поетапну кваліфікаційну атестацію в групі 28 професії «КУХАР (4-го розряду)» майстер виробничого навчання Скребець Ольга Володимирівна. Першою складовою іспиту було проведення кваліфікаційних пробних робіт згідно нарядів (інструкційно-технологічних карток.

  Під час виконання робіт здобувачі освіти продемонстрували професійні вміння і навички з організації робочого місця та виявили компетентність у дотриманні технологічного процесу, набуті під час виробничої практики на підприємствах громадського харчування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 122 | Додав: intelbes | Дата: 28.06.2024

  28 червня 2024 року, у групі № 27 з професії «Перукар; манікюрник» майстром виробничого навчання Інною Дяченко проведено поетапну кваліфікаційну атестацію.

  Здобувачам освіти було присвоєно кваліфікацію «Перукар ІІ класу».

  При виконанні тестових завдань майбутні фахівці продемонстрували засвоєні знання та навики, які отримали під час теоретичного навчання та проходження виробничої практики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 24 | Додав: intelbes | Дата: 28.06.2024

  27 червня 2024 року в групі №27 з професії «Перукар; манікюрник» майстром виробничого навчання Дяченко Інною Григорівною було проведено захист пробної кваліфікаційної атестації на підтвердження розряду - Перукар ІІ класу.

  Під час виконання Наряду кваліфікаційної пробної роботи здобувачі освіти охоче залучили своїх рідних, друзів, знайомих в якості моделей.

  Кожна робота була старанно виконана з урахуванням усіх норм та настанов майстра.

  Вітаємо здобувачів освіти з пройденим етапом професійного становлення!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 34 | Додав: intelbes | Дата: 27.06.2024

  27 червня 2024 року, викладачем спеціальних дисциплін Немченком Миколою Вікторовичем було проведено другий етап поетапної кваліфікаційної атестації, під час якої здобувачі освіти групи 28 з професії «Кухар; кондитер» успішно захистили кваліфікацію «Кухара» 4-го розряду.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 29 | Додав: intelbes | Дата: 27.06.2024

  26 червня 2024 року група №17, яка навчалася за професією "Перукар; манікюрник", успішно пройшла поетапну кваліфікаційну атестацію. Викладачем Інною Дяченко було проведено тестування, яке підтвердило знання та навички, здобуті учнями впродовж навчання.

  Під час атестації майбутні фахівці продемонстрували теоретичні знання, отримані на заняттях, а також практичні вміння, відпрацьовані 25 червня 2024 року в майстерні перукарів, майстром виробничого навчання Миндрул Анною. Відповідно до поурочно-тематичного плану та досвіду, набутого під час виробничої практики, учні виконали тестові завдання, які охопили всі аспекти професії.

  За результатами кваліфікаційної атестації всім учням групи №17 було присвоєно кваліфікацію "Перукар". Це знаменує собою успішне завершення першого етапу їх професійної підготовки.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 34 | Додав: intelbes | Дата: 27.06.2024

  19 червня 2024 року учні групи № 18 з професії «Кухар; кондитер», під час ранкової лінійки, разом з класним керівником Немченком Миколою Вікторовичем організували привітання з одним із головних церковних свят - Трійцею, яке прославляє Пресвяту Трійцю – Бога Отця, Бога Сина і Бога Духа Святого.

 

 

  Свято П’ятидесятниці, Трійця, або як кажуть здавна в народі Зелені свята, після Великодня та Різдва вважається в українців одним із найбільших свят, яке цього року припадає на неділю, 23 червня.

  Здобувачі освіти охоче знайомили учнів, майстрів виробничого навчання, викладачів та адміністрацію закладу з походженням свят, традиціями та оберегами.

  Ведучі розповіли, що у Зелену суботу, напередодні Трійці, домівки прикрашали свіжою зеленню: букетиками з чебрецю, м’яти, любистку, полину, материнки та гілками берези, липи, клена, явору, які огортали образи святих на іконах. Підлогу встеляли татарським зіллям.

  У Зелений тиждень головним обрядом є - закликання багатого урожаю, розповіли учні.

  На передодні початку збору зернових, студенти мали змогу стародавніми звичаями провести обрядове дійство та закликати Всевишні сили допомогти Новоодеському аграрному коледжу та всім хліборобам України отримати щедрий урожай!

  І в знак оберегу кожного куточку Новоодеського професійного коледжу, з вірою в світле та мирне майбуття юні кухарі подарували учасникам свята запашні смаколики і обереги з польових квітів та духмяних трав.

 

 

 

Переглядів: 52 | Додав: intelbes | Дата: 19.06.2024

«Я візьму той рушник простелю, наче долю…»

  25 травня в Україні відзначають неофіційне свято – день Рушника! З давніх-давен рушник був не лише предметом побуту та прикрасою житла, а й сакральним оберегом українців.

  Традиційний український рушник має глибоке символічне значення в культурі України. Він символізує чистоту, добробут, гостинність та любов і використовується в багатьох українських обрядах.

  З нагоди цього свята класний керівник Ірина Юріна та майстер виробничого навчання Світлана Дубінко для здобувачів освіти другого курсу професії «Офісний службовець (бухгалтерія); адміністратор» провели виховну годину «Рушник як символ України»

  Під час заходу учні ознайомилися з оберегом української родини – рушником, із звичаями й обрядами пов’язаними з ним.

  Український рушник можна порівняти з піснею, витканою чи вишитою на полотні. У кожної пісні свої слова, своя мелодія - так, як і узор на рушникові, але всі вони виплекані чарівною та загадковою українською душею. Волох Анна, колишня учениця нашого закладу, для присутніх заспівала пісню про Рушник

  Сучасні вишиті вироби та шедеври ручної роботи, особливості їх створення та призначення продемонструвала аудиторії вишивальниця - жителька нашого міста, Лукашенко Олена Олександрівна.

 

 

 

 

Переглядів: 57 | Додав: intelbes | Дата: 29.05.2024

  23 травня українці відзначають День Героїв України – щорічне свято, запроваджене на честь усіх захисників нашої країни, які боролись і продовжують боротись за рідну землю, протягом не одного століття.

  Сьогодні ж це свято всіх захисників України від російської орди.

  Висловлюємо велику вдячність та повагу усім захисникам, які мужньо захищають честь, гідність рідної країни. Сердечно дякуємо кожному з Вас, хто, ризикуючи власним життям, з честю виконує свій громадянський і військовий обов’язок.

  З нагоди відзначення Дня Героїв України у групі 37 проведено виховну годину "Незламні, нескорені, неспинні!"

  Ми всі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, кому не судилося повернутися до рідних домівок. Вони тримають небо над нами й назавжди залишаються в наших серцях.

  Вічна їм пам’ять! Слава Україні!

 

 

 

 

 

Переглядів: 48 | Додав: intelbes | Дата: 23.05.2024

  Пластикові кришечки – це ресурс, який піддається переробці з наступним виготовленням предметів широкого вжитку. Долучитися до акції може кожен, це легко та цікаво. На переробку можна здавати будь-які кришечки з різьбою від продуктів харчування і напоїв (соків, води, молока, олії тощо), попередньо ретельно очищені.

  Збір кришечок від пластикових пляшок — це всесвітньо поширений вид благодійного збору. Здобувачі освіти 37 групи долучилися до цього проєкту, що має щонайменше дві місії: перша – екологічна, бо увесь цей пластик міг залишитися в землі та забруднювати довкілля; друга – це благодійність, адже з перероблення можна отримувати кошти та спрямовувати їх на потреби ЗСУ.

  Зараз у нас одне бажання на всіх: Перемога України! Ми її наближаємо!

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 50 | Додав: intelbes | Дата: 21.05.2024

«Сім’я – ключ щастя!»

  (Народна мудрість)

  Традиційно, цей день заведено проводити у колі найближчих та найрідніших людей – своєї сім’ї.

  З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування громадянина. Родина – джерело любові, поваги; те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати особистість.

 

 

  З метою формування ціннісного, шанобливого ставлення до сім’ї, родини, поваги до найдорожчої у світі жінки – Мами, учні 27 групи з професії «Перукар; манікюрник» 17 травня 2024 року, разом із майстром виробничого навчання Інною Дяченко підготували захід.

  Дівчата продекламували тематичні вірші, та ділилися думками про родинну любов.

  Цікавим завданням було заповнити анкету на скільки добре діти знають своїх найдорожчих людей, маму та бабусю.

  Із захопленням пригадували перших людей у своєму житті, ті кого називають Янголом-охоронцем.

  Розбирали важливу тему, хто ж у родинні є головним. Пригадували перші слова, що дарували мамам, охоче ділилися спогадами про батьків.

  Велике щастя мати сім'ю, це найбільша моральна цінність. Де, як не в самій родині, отримуємо те, до чого прагнуть в будь-якому віці: відчуття своєї потрібності близьким, усвідомлення, віру, що є на землі місце, де тебе чекають і люблять кожної митті.

  Не оминули і тих, кому доля подарувала нових батьків, нові родини. Всі зн ... Читати далі »

Переглядів: 72 | Додав: intelbes | Дата: 17.05.2024

1 2 3 ... 64 65 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Липень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів