Четвер, 25.04.2024, 04:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

  День Землі щороку, 22 квітня, стає важливою датою в календарі, нагадуючи нам про нашу відповідальність перед планетою. Це свято відзначається мільйонами людей у всьому світі, які об'єднуються, щоб відзначити і привернути увагу до проблем збереження навколишнього середовища та природних ресурсів. Здобувачі освіти групи 19 приєдналися до святкування дня Землі. Переглянувши презентацію, учні написали есе на тему: «Вплив забруднення на здоров'я людини та природи». Дуже цікаво було робити поробки з пластику під гаслом: «Повторне використання пластику – ключ до збереження навколишнього середовища». Також учні висадили квіти на території коледжу. Ця ініціатива стала символом нашого прагнення внести свій вклад у відновлення та збереження природи.

  Коли ми відзначаємо день Землі, ми не лише вшановуємо нашу планету та її ресурси, але й беремо на себе відповідальність. Кожен з нас може зробити хоча б невеликий крок у своєму житті для збереження планети - від економії енергії та води до відповідального вибору продуктів.

  Цього року темою Всесвітнього дня Землі став пластик. Ініціатива Earth Day висловлює "намір покінчити з пластиком заради здоров’я людей і планети" і вимагає скоротити виробництво всіх пластмас на 60% до 2040 року.

  І починати варто вже, із себе. https://t.me/ecorubric підготував поради, як зменшити обсяг власних пластикових відходів.

 

 

 

 

Переглядів: 8 | Додав: intelbes | Дата: 23.04.2024

  «Первісний стан усіх творінь» такою була тема першого уроку миру, що проводяться у рамках проєкту «Освіта миру HWPL» в Новоодеському професійному коледжі.

  Здобувачі освіти другого курсу професії «Офісний службовець (бухгалтерія); адміністратор» відкрили для себе принципи та механізми різноманіття і гармонії в природі як приклад для наслідування в побудові миру людством.

  Ми можемо створити мирний і прекрасний світ лише тоді, коли різні люди та країни здійснюють гармонію та співпрацюють між собою.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 19 | Додав: intelbes | Дата: 18.04.2024

  Щорічно 29 березня власний день народження святкує популярний газований напій – Coca-Cola, бо саме цього дня у 1886 році американський фармацевт Джон Пембертон приготував напій з листям коки як ліки проти головного болю.

  В цей день, викладач хімії Ірина Юріна для здобувачів освіти коледжу провела урок «Експерименти до Дня народження Coca-Cola». Під час уроку встановили хімічний склад Coca-Cola, провели дослідження плавучості та визначили масову частку компонентів складу напоїв Coca-Cola Original та Coca-Cola Zero. Виконали експерименти, як реагує ортофосфатна кислота, що є в складі напою, на курину печінку та кальцій.

  Підвели підсумки уроку за допомогою опитування на платформі «Kahoot!»

  Урок був насиченим, цікавим, пізнавальним.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 29 | Додав: intelbes | Дата: 01.04.2024

  21.03.2024 р. організований здобувачами освіти групи №28 професія «Кухар; кондитер» і майстром виробничого навчання Ольгою Скребець виховний захід присвячений «Всесвітньому тижню грошей». Підготували насичену програму: перегляд відео «Чому українські гроші назвали Гривнями», «Що таке гроші»; учні приймали участь в конкурсах «Фінансова грамотність», «Логотипи та позначки»; провели змагання: економічні розрахунки сировини і приготування кондитерських виробів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 46 | Додав: intelbes | Дата: 28.03.2024

  Керівником відділу соціальної роботи та соціального супроводу КУ «Центр надання соціальних послуг Новоодеської міської ради» Іриною Лич, спільно з інспектором з ювенальної превенції відділення поліції № 6 в Миколаївській області Леонідом Михальченком, провідним інспектором Миколаївського РС №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській, Херсонській областях Яною Марченко на базі Новоодеського професійного коледжу для учнів, що проживають в гуртожитку проведено захід щодо вживання алкогольних, тютюнових та наркотичних виробів.

 

 

 

 

Переглядів: 30 | Додав: intelbes | Дата: 27.03.2024

  20 березня – Всесвітній день Землі! Свято запроваджене з ініціативи Організації Об’єднаних Націй. Дату обрали не випадково: 20 березня - день весняного рівнодення, коли пробуджується природа і починається новий рівень її розвитку.

  У цей день в усіх куточках світу проводять різноманітні акції, які покликані спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого навколишнього середовища на планеті Земля.

  Здобувачі освіти нашого коледжу долучилися до природоохоронних акцій і заходів цього чудового свята.

  Учні другого курсу професії «Офісний службовець (бухгалтерія); адміністратор» разом з класним керівником Іриною Юріною взяли участь у годині спілкування «НЕ РУЙНУЙ ГАРМОНІЇ ЗЕМНОЇ». Під час заходу, розробили практичні поради, як бути дружнім до довкілля та активно складали асоціативний кущ - «Земля»

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 41 | Додав: intelbes | Дата: 21.03.2024

  18 березня у стінах нашого коледжу відбулася кваліфікаційна атестація за кваліфікацією «Офісний службовець (бухгалтерія)» .

  Під час атестації здобувачі освіти демонстрували свої теоретичні знання та практичні навички відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційних характеристик.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 34 | Додав: intelbes | Дата: 21.03.2024

  5,6 млн грн виділили для оновлення майстерні за напрямом «Громадське харчування» в нашому закладі!

  Заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Новоодеський професійний коледж» – один з переможців проєкту #100 майстерень.

  Це проєкт Міністерства освіти і науки, метою якого є оновлення 100 майстерень закладів професійної освіти, які допоможуть учням ефективно та якісно навчатись найбільш затребуваним професіям для країни.

  В нашій оновленій майстерні можна буде опанувати наступні професії: «Кухар», «Кондитер», «Майстер ресторанного обслуговування»

  Наприкінці весни починаємо перші ремонті роботи, щоб вже в наступному учбовому році навчати десятки учнів і дорослих робітничим професіям в нових та сучасних навчальних приміщеннях.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 29 | Додав: intelbes | Дата: 19.03.2024

  Всесвітній тиждень грошей в Новоодеському Коледжі розпочався з перегляду вебінару: "Безпечні платежі: ключові аспекти для власників платіжних карток" від керівника управління з протидії шахрайству в платіжних і кредитних операціях ПриватБанку Сергія Глотова. Учасники не лише дізналися про найпоширеніші види шахрайства, а й про те, як захистити свої фінанси. На завершення учні взяли участь в грі Kahoot, де перевірили свої знання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 45 | Додав: intelbes | Дата: 18.03.2024

  Гендерна рівність є однією з ключових складових суспільного прогресу та сталого розвитку. Вона передбачає рівні можливості, права та обов'язки для всіх осіб незалежно від їх статі чи гендерної ідентичності.

  З метою подолання гендерних стереотипів у Новоодеському Коледжі було проведено заняття для здобувачів освіти під час яких учні вчилися виявляти їх, критично аналізувати та переосмислювати.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 40 | Додав: intelbes | Дата: 15.03.2024

1 2 3 ... 62 63 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів