Четвер, 02.05.2024, 00:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

  День Соборності України — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

  Офіційно в Україні День Соборності відзначають з 1999 року.

  Так, в Новоодеському професійному аграрному ліцеї, до даного свята, було організовано та проведено конкурс плакатів та малюнків. Порадувало те, що всі групи ліцею прийняли участь та не лишились осторонь конкурсу.

  Найактивнішими били групи: 27, 22, 11, 17, 32. Але найкращий плакат намалювали учні 38 групи, а саме Бурдука Ірина.

 

 

 

 

Переглядів: 877 | Додав: intelbes | Дата: 01.02.2021

  27.01.2021 р. в групі 34 проведено виховну годину на тему: «Як захистити себе від вірусних інфекцій?»

 

 

  Як себе захистити від вірусних інфекцій?

  1. Зміцнюйте імунітет та слідкуйте за самопочуттям

  Повноцінне харчування, здоровий сон, фізичні вправи та водний баланс організму.

  2. За перших симптомів звертайтеся до лікаря

  У разі появи перших симптомів ГРВІ невідкладно зверніться до свого сімейного лікаря.

  3. Мийте часто руки з милом упродовж 20-ти секунд

  Або користуйтесь антисептиком, вміст спирту в якому не повинен бути менше 60-80%

  4. Уникайте контакту з людьми із симптомами ГРВІ

  З тими, хто має симптоми застуди. Мінімальна дистанція — 1,5 метра.

  5. Уникайте дотиків до свого обличчя

  Не торкайтеся брудними руками своїх очей, носа та рота.

  6. Термічно обробляйте продукти

  Не їжте сире м'ясо, м'ясні субпродукти та яйця.

 

Переглядів: 304 | Додав: intelbes | Дата: 27.01.2021

  11 січня 2021р. в Новоодеському професійному аграрному ліцеї проведено державну кваліфікаційну атестацію в групі 48 професії «Кухар; кондитер».

  Першим етапом атестації було проведення кваліфікаційних пробних робіт згідно інструкційно-технологічних карток.

  Під час виконання робіт випускники продемонстрували професійні вміння і навички з приготування борошняних кондитерських виробів, з дотриманням технологічного процесу, які вони здобули за період навчання у навчальному закладі та під час виробничої практики на підприємствах громадського харчування.

  На наступному етапі відбувся захист дипломних робіт, з яким здобувачі освіти успішно впоралися.

  Бажаємо всім здоров'я, щастя, наснаги та розуміння власного професійного шляху. Хай доля щедро дарує Вам плідну працю, творче натхнення й невичерпну енергію для здійснення задуманого і омріяного. Саме від Вас тепер залежить майбутнє нашої держави, її престиж і визнання.

  Хай щастить!!!

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 267 | Додав: intelbes | Дата: 15.01.2021

  У обласних online змагання «Sport in our life» учні Новоодеського професійного аграрного ліцею посіли І загальнокомандне місце серед дівчат та серед закладів професійно технічної освіти Миколаївської області. У заході взяли участь 14 команд (загальна кількість учасників – 484) призерами особисто-командних змагань закладів професійної (професійно-технічної) освіти стали:

  «БАСКЕТБОЛЬНА СНАЙПЕРКА» - КІЛЬКІСТЬ ПОПАДАНЬ ЗА 1 ХВИЛИНУ ІІІ місце – Пінченкова Анастасія учениця групи 48 "Кухар; кондитер" (Новоодеський професійний аграрний ліцей), результат – 7 попадань;

  «СТРУНКУ ФІГУРУ МАЄШ – КРУТО ВИГЛЯДАЄШ!» у видах програми: згинання та розгинання рук в упорі лежачи – кількість разів:

  II місце – Джумадулаєва Аліна учениця групи 28 "Кухар; кондитер" (Новоодеський професійний аграрний ліцей), – результат – 19 разів;

  Піднімання тулуба всид з положення лежачи (за 1 хв.)

  I місце – Пашкевич Рената учениця групи 27 "Перукар; манікюрник"( Новоодеський професійний аграрний ліцей), результат – 58 разів;

  НОМІНАЦІЯ: «ПРУЖНІ НОГИ МАЮ – ДАЛЕКО СТРИБАЮ!» (стрибок в довжину з місця)

  I – Ріхтер Анастасія учениця групи 19 "Оператор комп'ютерного набору; контролер-касир" (Новоодеський професійний аграрний ліцей), результат – 2 м 19 см;

  Серед команд дівчат закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області:

  I місце – ... Читати далі »

Переглядів: 285 | Додав: intelbes | Дата: 12.01.2021

  У переддень Нового року кожен із нас пригадує найбільш яскраві події, які минули, осмислює пережите і налаштовується на краще. Вже майже позаду нелегкий 2020 рік, який ми переживали разом. Щиро дякуємо вам, шановні колеги, за вашу витримку та сумлінну працю.

  Тож нехай ці свята – провісники життя й оновлення – прийдуть до вас із добром і радістю, принесуть у кожен дім мир, достаток, благополуччя! Хай ви і ваші рідні будуть здоровими, а ваші оселі повняться сміхом і щастям! Нехай Вифлиємська зірка зігріє теплом і любов’ю!

  З глибокою повагою адміністрація та профспілковий комітет Новоодеського професійного аграрного ліцею!

 

 

Переглядів: 199 | Додав: intelbes | Дата: 31.12.2020

  Нова радість стала, яка не бувала,

  Над вертепом зірка ясна світлом засіяла.

  Де Христос родився, з Діви воплотився,

  Як чоловік пеленами убого вповився.

  Пастушки з ягнятком перед тим дитятком

  На колінця припадають,

  Царя-Бога вихваляють.

  – Ой ти, Царю, Царю, небесний Владарю,

  Даруй літа щасливії цього дому господарю.

  Даруй господарю, даруй господині,

  Даруй літа щасливії нашій славній Україні.

 

 

   Кожна людина має свою Батьківщину, яку любить над усе на світі. Бо Батьківщина, як рідна мати, її не можна ні купити, ні заслужити, вона одна у кожного і дається йому від народження. Ми поважаємо і шануємо старші покоління, але це не можливо зробити не дізнавшись про чудові народні свята, звичаї і обряди. Саме нам зберігати, любити і продовжувати народні звичаї українського народу. Свято в українській народній традиції завжди займало провідну роль. 30 грудня 2020 року в групі 19 професія «Оператор комп’ютерного набору» було проведено виховну годину з теми «Традиційні зимові свята в Україні». Метою даної виховної години стало ознайомлення учнів з традиційними зимовими християнськими святами: Святого Миколая, Різдвом Христовим, Святого Василя, з обрядом колядування і щедрування та Водохрещем.

... Читати далі »
Переглядів: 431 | Додав: intelbes | Дата: 30.12.2020

  Катерина Білокур як художниця могла б органічно існувати зі своїми картинами у будь-яку епоху. Ніколи не ходила до школи, ніде не вчилася малярству. В загубленому серед левад селі Богданівці (нині Київська обл.) вона провела усе життя, свідомо витративши його на те, щоб її, сільську жінку-самоуку, просто визнали за художницю.

  120-й річниці від дня народження Катерини Василівни Білокур була присвячена виховна година «Автопортрет з уяви» у групі 18 «Кухар; кондитер». Майстер виробничого навчання Гребенюк Світлана Григорівна та учениця групи, Животовська Катерина, ознайомили присутніх з основними періодами життя видатної художниці. Бібліотекар ліцею оформила книжкову виставку- портрет «Я, Катерина Василівна Білокур» та провела бібліографічний огляд літератури, що є в бібліотеці на дану тему. Під час заходу були використані відеоматеріали з мережі ІНТЕРНЕТ.

 

 

 

 

Переглядів: 292 | Додав: intelbes | Дата: 30.12.2020

  До Міжнародного дня волонтера у групі № 17 професія «Перукар; манікюрник» майстерами в/н Балан А.І. та Дяченко І.Г. була проведена відкита виховна година «Допомога ближнього - головна надія будь-якої людина», на якій було розяснено учням про волонтерській рух в Україні, що з кожним днем набуває досить важливого значення .

  Учні перелічили волонтерський рух в усіх галузях , завдяки якому багато нужденних та знедолених людей отримують необхідну допомогу.

  Діти визначилися з місією волонтера, чому у поспіху на допомогу іншим він не шкодує власних сил, часу та здоров’я.

  Підсумком виховної години було зазначено, що милосердя найблогородніша із людських чеснот!

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 215 | Додав: intelbes | Дата: 22.12.2020

  Складний для кожного із нас 2020 рік добігає кінця, настає довгоочікувана пора Новорічних та Різдвяних свят, коли дива втілюють надію на світле та щасливе майбутнє!

  Напередодні Дня Святого Миколая, вже традиційно, до учнів 27 групи професії «Перукар; манікюрник» прийшов Святий Миколай.

  Враховуючи карантинні обмеження, він передав свої вітання в режимі онлайн, а слухняних учнів нагородив солодкими подарунками.

  Радість, усмішка та щирість в очах ліцеїстів ще раз переконали, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та тепло.

  На заході учні ознайомились із традиціями святкування цього дня в Україні, підбили підсумки про щасливі події за рік, обмінялися мріями та бажаннями, що очікують в наступному 2021 році, а також розширили свій кругозір і надихнулися на добрі справи!

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 220 | Додав: intelbes | Дата: 21.12.2020

  Ми, люди не цінуємо те що маєм,

  І розумієм цінність, лиш коли втрачаєм

  Отож, все з радістю сприймайте

  І лиш добра собі і всім бажайте.

  16.12.2020 в групі 38 професія «Кухар;кондитер» було проведено виховну годину з теми «Життєві цінності сучасної молоді». Учні спробували відповісти на питання: які життєві цінності використовують різні покоління для досягнення мети свого життя. В чому суть мого життя? Для чого я живу?

  Антон Семенович Макаренко стверджував: Виховання в тому і полягає,що доросліше покоління передає свій досвід, свої переконання молодшому поколінню. На думку спеціалістів, система поглядів і уявлень у людини зберігається протягом 30 років. Протистояння різних систем цінностей називають конфліктом поколінь. Молоді властивий бунтівний характер, старші люди нарікають на молодь. Проте, як тільки молоді виростають, вони перетворюються на лояльних громадян.

  Отож, здоров’я, радість, щастя, кохання, віра, надія – цінності, які об’єднують всі покоління в єдине суспільство.

 

 

 

 

 

Переглядів: 352 | Додав: intelbes | Дата: 18.12.2020

« 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 62 63 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів