Четвер, 28.03.2024, 09:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

  22 квітня – увесь світ відмічав День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

 

 

  В рамках цього дня в Новоодеському професійному аграрному ліцеї проводився веб-квест. Переможцями стали: Мацола Анастасія (група 27), Голубенко Альона (група 22), Слободніченко Анна (група 12), Сірченко Світлана(група 12). Учениці будуть нагородженні корисними продуктами, що багаті на клітковину, органічні кислоти, калій, натрій, кальцій, магній, фосфор, залізо, йод, а також вітаміни А, В1, В3, РР, С. Сподіваюсь, що всі учасники квесту дізналися багато цікавої та корисної інформації.

  Також в цей день викладачі, майстри та учні Новоодеського ПАЛ внесли свій маленький вклад у справу захисту та відновлення довкілля. Були посаджені дерева та квіти на клумбах ліцею.

  Дякуємо всім, хто долучився до Дня Землі.

  Тож пам’ятаймо, що ми одна велика родина на маленькій планеті, і саме такі справи, такі дрібниці допомагають нам врятувати природу Землі, зберегти добробут нашого великого спільного Дому.

 

 

 

 

 

Переглядів: 223 | Додав: intelbes | Дата: 27.04.2021

Переглядів: 189 | Додав: intelbes | Дата: 25.04.2021

 

 

  Всесвітній день Матері-Землі (Міжнародний день Землі)

  Земля – наш спільний і єдиний дім. Сьогодні, в період спалаху вірусної інфекції, особливо гостро відчуваємо це. Земля дає нам безліч скарбів і можливостей для втілення наших планів, розвитку наукових ідей, реалізації здібностей

  Щорічно, 22 квітня у всьому світі відзначають День Землі. Цю дату у 2009 році запропонувала Генеральна Асамблея ООН, і День Землі увійшов до офіційного переліку всесвітніх знаменних дат. До того це було неофіційне свято, яке відзначалося не у квітні, а 21 березня – в день весняного рівнодення. Починаючи з 1970 року, активісти і просто небайдужі люди у США почали влаштовували у цей день природоохоронні заходи та різноманітні акції. Саме 22 квітня люди у всіх куточках нашої планети мають нагоду замислитися про збереження навколишнього середовища. Також цей день – чудова нагода усвідомити необхідність порозуміння між людьми та об’єднання зусиль заради досягнення миру і добробуту для всіх жителів Землі.

  В рамках Всесвітнього дня Землі в Новоодеському професійному аграрному ліцеї проводиться Веб-квест «День Землі»

Всіх запрошуємо до участі!

Переглядів: 176 | Додав: intelbes | Дата: 20.04.2021

  

  12 квітня відзначається Всесвітній день авіації та космонавтики. В Україні це професійне свято тих, хто є дотичним до космонавтики – День працівників ракетно-космічної галузі України. Свято встановлене згідно з Указом Президента від 13 березня 1997 року. Свого часу українські науковці зробили величезний внесок у розвиток радянської космонавтики, що дозволило СРСР бути провідною космічною державою. Численні українські наукові установи, конструкторські бюро, промислові підприємства були причетні до багатьох найважливіших космічних перемог СРСР – від перших польотів у космос до створення й запуску космічного ракетного комплексу «Енергія-Буран».

  У зв’язку зі святом, в ліцеї було проведено онлайн вікторину «До дня космонавтики». Хочеться відзначити найактивніших учасників: Вєтрова Тетяна, Зімов Владислав, Пархоменко Дарина, Євграфова Карина, Коваль Анастасія, Шевченко Юлія. Переможці вікторини, які будуть заохочені в оцінюванні предмету Фізика та астрономія: 1 місце – Пархоменко Дарина, 2 місце – Коваль Анастасія, 3 місце – Шевченко Юлія. Вітаємо!

 

 

«Леонід Каденюк – перший космонавт незалежної України»

https://uk.wikipedia.org/wiki/Каденюк_Леонід_Костянтинович

Переглядів: 173 | Додав: intelbes | Дата: 16.04.2021

  Новоодеський професійний аграрний ліцей постійно пропагує здоровий спосіб життя та заняття спортом серед учнів та працівників.

Переглядів: 215 | Додав: intelbes | Дата: 09.04.2021

  Новоодеський професійний аграрний ліцей постійно пропагує здоровий спосіб життя та заняття спортом серед учнів та працівників.

Переглядів: 235 | Додав: intelbes | Дата: 08.04.2021

  Всесвітній день здоров'я — відзначається щорічно 7 квітня починаючи з 1950 року. Цього дня 1948 року набрав чинності Статут Всесвітньої організації здоров'я (ВОЗ).

  Новоодеський професійний аграрний ліцей постійно пропагує здоровий спосіб життя та заняття спортом серед учнів та працівників. Для цього в закладі працюють спортивні секції, учні мають можливість відвідувати спортивний та тренажерний зал в зручний для себе час.

  Та навіть перебуваючи на карантині учні ліцею не залишають заняття спортом. Сьогодні вони долучилися до флешмобу «Життя – це рух!»

  ДАЛІ БУДЕ (в кінці тижня вас чекає сюрприз ☺)

Переглядів: 235 | Додав: intelbes | Дата: 07.04.2021

  У світі багато свят, присвячених їжі, і, чесно кажучи, святкування деяких з них не дуже корисно для здоров’я. Втім, цього точно не можна сказати про Всесвітній день моркви, який відзначається 4 квітня. Похрумтіти цим життєрадісно помаранчевим овочем дуже корисно для вашого зору, печінки, шкіри, волосся, настрою, взагалі вашого всього.

  До святкування Всесвітнього дня моркви долучилися учні та майстри виробничого навчання С. Гребенюк та І. Пащенко групи 18 професії «кухар; кондитер». Виховний захід було проведено у березні. Учні підготували презентацію, в якій розкрили цікаві факти про моркву, її корисні властивості, незвичні пам’ятники моркві, що розміщені у різних країнах світу. У буклетах розмістили оригінальні рецепти страв із моркви, що зацікавлять навіть вимогливих гурманів. На виховному заході були представлені для дегустації вітамінні салати, одним із інгредієнтів яких була морква. На завершення заходу були запропоновані загадки та ребуси про моркву та її застосування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 277 | Додав: intelbes | Дата: 06.04.2021

  З метою забезпечення сприятливих умов для вивчення рівня навчальних досягнень учнів, пошуку та виявлення обдарованої молоді, підвищення інтересу та мотивації їх до обраної діяльності в ліцеї був проведений тиждень професій, що надають послуги.

  В рамках тижня відбулися наступні заходи:

  • майстер виробничого навчання Балан А.І. з класним керівником Первиною Л.С. з групою №17 «Перукар; манікюрник» презентували свою професію на лінійці та провели виробниче навчання під девізом «Краса врятує світ» де робили зачіски та стрижки учням та працівникам навчального закладу. Результат їхньої роботи всі бажаючі могли зберегти на пам’ять, скориставшись святковою фото зоною, присвяченою жіночому дню 8 Березня.

 

 

 

  • Коваль В.С., майстер виробничого навчання професії «Оператор комп’ютерного набору; контролер-касир» провела інтелектуальну гру «У світі ПК» для учнів І курсу. Учні здійснили подорож теренами Інтернету, досліджували історію комп’ютерної техніки, демонстрували свої знання в цій галузі.

 

 

 

 

 

  • Дубінко С.М. провела турнір під девіз ... Читати далі »

Переглядів: 223 | Додав: intelbes | Дата: 29.03.2021

  Ефективність та продуктивність у роботі викладача чи майстра виробничого навчання Новоодеського професійного аграрного ліцею - це синоніми з «педагогічною діяльністю». Саме ці реалії диктує нам Нова Українська Школа. Важливо, щоб кожна дія спеціаліста приносила результат, просувала освітній процес у бік прогресу.

  Надзвичайно важливим фактором є збереження емоційного здоров’я педагога, посилення його психологічної стійкості та розширення ресурсів. Саме тому, організація Творчої студії «лЯпас» (ініціатор соціальний педагог та психолог ліцею Первина Л.С.) та проведення тренінгових занять на регулярній основі є одним з пріоритетних у роботі психологічної служби.

  25 березня було проведено чергове заняття з залученням коуч та арт технік. Воно започаткувало старт серії «З любов’ю, я», на прийняття себе, усвідомлення та переосмислення своїх недоліків, посилення внутрішньої пружності, емоційної стабільності та стресостійкості. Саме ці якості актуально розвивати кожному у період карантинних обмежень (заняття було проведено з дотриманням необхідних норм) та під час здійснення профорієнтаційної діяльності.

 

 

  Колектив ліцею, постійно підвищуючи свій професійний рівень, з відкритим серцем чекає нових учнів на навчання за спеціальностями:

  • Тракторист-машиніст с/г виробництва категорії А1, А2, В1; слюсар з ремонту с/г машин та устаткування; водій категорії С;

  • Кухар; кондитер;

  • Оператор комп'ютерного набору; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних;

  • Оператор комп'ютерного набору; контролер-касир;

  • Штукатур; монтажник гіпсокартонних конструкцій; маляр; Перукар (перукар-модельєр); манікюрник. ... Читати далі »

Переглядів: 204 | Додав: intelbes | Дата: 29.03.2021

« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 61 62 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів