П`ятниця, 26.04.2024, 18:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

  В групі 22 з професії «Офісний службовець (бухгалтерія); адміністратор», майстром виробничого навчання Дубінко Світланою Миколаївною проведено відкритий урок професійно-практичної підготовки на тему «Ведення обліку заробітної плати за допомогою програми Excel».

  Проходження веб-квесту «У пошуках скарбів» на початку заняття, допомогло учням пригадати теоретичний матеріал, необхідний для виконання практичних завдань.

  Демонстрація майстром виконання практичних прийомів вразила учнів простотою та швидкістю ведення розрахунків «в один клік», тому здобувачі освіти з величезним задоволенням приступили до самостійного виконання практичного завдання, з яким успішно справилися.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 49 | Додав: intelbes | Дата: 08.12.2023

  6 грудня 2023 року у групі №15 трактористів-машиністів с/г виробництва, майстром виробничого навчання Тетяною Налівко було проведено виховну годину «Збройні сили України – слава, гордість, міць країни!»

  Це саме те свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього.

  Здобувачі освіти створювали асоціативний кущ до слова «солдат», підбирали прислів’я та приказки про захисників, зробили віртуальну історичну подорож де дізналися як, коли і чому почали відзначати цей день. Цікавою була для ліцеїстів демонстрація спорядження військового. Всі охочі мали змогу приміряти бронежилети, каски, переглянути наповнення аптечки та спробувати накласти турнікет. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

  Щиро вітаємо всіх з Днем Збройних сил України!

 

 

 

 

 

Переглядів: 44 | Додав: intelbes | Дата: 08.12.2023

  6 грудня, в День Збройних Сил України, в центральному парку міста відбулося відкриття Алеї Пам'яті загиблих та померлих воїнів Новоодеської громади, де відтепер увіковічнено імена військовослужбовців, які віддали своє життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

  Відкриття "Алеї Пам'яті " є малою частинкою нашої вдячності тим, хто віддав заради миру найцінніше - життя. Шануймо світлу пам'ять, відвагу та самовідданість наших захисників!

  Хвилиною мовчання та покладанням квітів учні групи№14 вшанували пам’ять всіх тих, хто віддав своє життя заради України, хто став для нас взірцем патріотизму та самопожертви. Вшанували пам'ять загиблих воїнів, випускників Новоодеського професійного аграрного ліцею.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 41 | Додав: intelbes | Дата: 07.12.2023

  З найщирішою вдячністю, гордістю і шаною вітаємо наших захисників і захисниць з Днем Збройних Сил України - святом, яке воістину вже стало всенародним.

  Саме вони зараз стоять на передовій нашого світлого майбутнього без війни й амбіцій Росії. Захисникам і захисницям зараз особливо складно, тому не забуваймо їх підтримувати не лише добрим словом вдячності, але й теплими речами, їжею та донатами на необхідне.

  Колектив Новоодеського професійного коледжу не стоїть осторонь, а завжди допомагає нашим воїнам ЗСУ. Прийміть найщиріші вітання від директора Новоодеського професійного коледжу Українця Василя Михайловича.

  Хай бережуть вас вищі сили і наші молитви. Стійкості і міцного здоров’я кожному і кожній.

Переглядів: 60 | Додав: intelbes | Дата: 06.12.2023

  6 грудня Україна відзначає День Збройних сил України.

  День Збройних сил України — святковий день на честь ЗСУ, встановлений постановою ВР України 1993 року. Відзначається щорічно 6 грудня — в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України».

  Наша потужна армія є національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

  У найважчий для України час військовослужбовці ЗСУ мужньо і самовіддано стали на шляху російського агресора, своєю сміливістю, стійкістю і професіоналізмом зламали ворожі імперські плани та ціною власного життя і здоров’я продовжують здобувати свободу для мільйонів українців, виборювати право на існування нашої держави.

  Сьогодні наші захисники відзначають професійне свято, ведучи запеклі бої з російськими окупантами на землі, у повітрі й на морі. Вини міцно тримають позиції і вибивають ворога з нашої землі, звільняючи українські міста і села.

  Український народ довіряє ЗСУ і вірить у їх силу й незламність. Висловлюємо вдячність усім військовослужбовцям Збройних Сил України за сумлінне виконання військового обов’язку, відвагу, самопожертву й непереможний характер, який ви щодня демонструєте в боях з російським агресором.

  У групі 32 цей день почався з виховної години, на якій всі вшанували пам'ять полеглих героїв та висловили безмежну вдячність і пошану до наших захисників - воїнів ЗСУ.

  Класний керівник Щербина Л. А. та учні групи підготували цікаві повідомлення про командний склад ЗСУ. Залужний В. Ф., Буданов К. О., Марченко Д. О., - є прикладом мужності, стійкості та незламності духу нашого народу.

 

 

Переглядів: 95 | Додав: intelbes | Дата: 06.12.2023

  Юні волонтери і батьки Новоодеського професійного коледжу групи №28 з професії «Кухар; Кондитер» майстер в/н Скребець О.В. підтримують українських захисників.

 

 

 

 

Переглядів: 63 | Додав: intelbes | Дата: 06.12.2023

6 грудня – День Святого Миколая та 10 – та річниця Євромайдану

  В Новоодеському професійному коледжу в групах 16 «Тракторист – машиніст с/г виробництва (категорії А, Б, С), слюсар з ремонту с/г машин та устаткування», та 28 «Кухар; кондитер» відбувся виховний захід присвячений цим святам. Учні були долучені до конкурсів до Дня Святого Миколая. Також до 10-ї річниці Євромайдану учні підготували презентацію, виступи присвячені цим подіям. Позитивна атмосфера цього заходу, підтримка наших ЗСУ, все це наближає нас до перемоги.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 74 | Додав: intelbes | Дата: 06.12.2023

  Напередодні Дня Святого Миколая учні та працівники Новоодеського професійного коледжу приготували святкові гостинці для наших славетних захисників. До цього заходу були залучені учні груп 38, 48, 18 професії «Кухар; кондитер», 22 і 17 професій «Офісний службовець (бухгалтерія); адміністратор», «Перукар (перукар-модельєр); манікюрник». Учасники заходу приготували кондитерські вироби, солодощі та продукти харчування в асортименті, окопні свічки, в’язані носки, а також придбали, на прохання військових, прилади для освітлення та обігріву. Символічним є те, що дана подія відбувалася у День Волонтера, і вся допомога здійснювалася з власної ініціативи працівників та дітей коледжу. Також треба відзначити, що такі акції мають системний характер і тривають протягом усього періоду війни, з надією на Перемогу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 59 | Додав: intelbes | Дата: 05.12.2023

  Цього року виповнюється 90 років з дня трагедії, яка спустошила нашу землю, забрала мільйони життів - це Голодомор 1932-1933 років в Україні.

  Напередодні четвертої суботи листопада, Дня пам’яті жертв Голодомору в Україні 24 листопада 2023 року на вшанування світлої пам’яті мільйонів українських селян, які загинули мученицькою смертю від голоду, пам’яті тисяч українських сіл і хуторів, які щезли з обличчя землі бібліотекарі Новоодеської публічної бібліотеки для здобувачів освіти групи №22 «Офісний службовець (бухгалтерія); адміністратор» та групи №19 «Контролер-касир» Новоодеського професійного коледжу провели годину пам’яті «Жнива скорботи».

 

 

  Присутні дізналися про причини і наслідки найбільшої трагедії ХХ століття, переглянули документальний відео-ролик «Вбиті голодом», прослухали спогади очевидців про важкі часи Голодомору на Новоодещині, ознайомилися з книжковою виставкою-інсталяцією «Голодомор не зламав» та відповідали на питання історичної вікторини «Голодомор: факт/міф». Наприкінці заходу хвилиною мовчання вшанували всіх жертв голодомору .

  Закликаємо вас приєднатися до акції «Запали свічку».

  Де б ви не були — вдома, в будь-якому регіоні України чи за кордоном, ввечері 25 листопада о 16:00 годині запаліть вогник у вікні як вияв скорботи за загиблими та віри в перемогу українців найближчим часом.

 

 

 

 

Переглядів: 47 | Додав: intelbes | Дата: 04.12.2023

  Напередодні четвертої суботи листопада, Дня пам’яті жертв Голодомору в Україні, учні Новоодеського професійного коледжу відвідали Миколаївський національний академічний український театр драми та музичної комедії. Молодь мала нагоду переглянути вражаючу виставу-дослідження "33-й. Розплата за волю"

  Ця чуттєва та приголомшлива постановка народного артиста України Миколи Берсона, відбувалася на малій сцені театру. Вона пронизувала своєю відвертістю, природністю та одночасно жахала злочинами геноциду нашого народу. Після вистави глядачі, хоч і були дещо пригнічені, та все ж вчергове впевнилися, що Україна вистоїть і збереже правду і справедливість.

 

 

 

 

Переглядів: 34 | Додав: intelbes | Дата: 29.11.2023

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 62 63 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів