П`ятниця, 20.10.2017, 08:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний аграрний ліцей

Форма входу
Головна » Архів матеріалів

Скребець Ольга Володимирівна, майстер виробничого навчання групи 18, професія «Кухар; Кондитер»також показала заняття на тему: «Приготування супів молочних з крупою, макаронними виробами». Учні радо приймали участь в запропонованих завданнях, які давалися їм без всіляких труднощів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 110 | Додав: intelbes | Дата: 16.02.2017

Професія «Кухар; Кондитер» необхідна та актуальна в усі часи, оскільки без їжі людина не може існувати ні на землі, ні на морі, ні в космосі. Сучасний кухар, кондитер має бути справжнім професіоналом, дієтологом, технологом, мати талант художника, вишуканий тонкий смак, гарну образну пам’ять та почуття міри. Поєднуючи чотири основних смаки, використовуючи широку гаму пахощів та ароматів, майстер-кухар володіє таємничістю впливу ароматно-смакових компонентів їжі на емоційну сферу людини.

Рукавиця Наталя Зіновіївна, майстер виробничого навчання 28 групи, провела досить гарне заняття на тему: «Приготування страв з рибної січеної маси». Заняття показало високий рівень знань учнів не тільки теорії, а й підтвердили це на практиці.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 91 | Додав: intelbes | Дата: 16.02.2017

Головним завданням викладача математики в професійно-технічному навчальному закладі є створення умов для розвитку творчих здібностей учнів на уроках математики через професійну спрямованість навчання. Суть такого підходу до навчання математики полягає в тому, щоб учні на практиці змогли використовувати знання, набуті на уроках математики.

Викладач вищої категорії, «старший викладач» Юріна Ірина Миколаївна провела урок математики «Площі бічної та повної поверхонь призми. Розв’язування задач прикладного змісту» в групі №38, професія «Кухар;кондитер» з використанням задач прикладного змісту, тестової програми Test-W2, програми GeoGebra - середовища для створення та проведення комп’ютерного експерименту на уроках математики та онлайн додатку learningapps.

 

 

 

 

 

Переглядів: 89 | Додав: intelbes | Дата: 16.02.2017

6 лютого розпочалася реєстрація ЗНО-2017.

Учні ліцею активно долучилися до цього процесу.

 

 

 

Бажаємо нашим випускникам успіхів!

Переглядів: 62 | Додав: intelbes | Дата: 08.02.2017

02.02.2017р. в приміщенні спортивного залу ліцею пройшли змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки. В змаганнях зі стрільби приймали участь представники всіх груп. Учасникам давалось 3 пробних постріли та 5 залікових. Переможці змінювались після кожного наступного пострілу команди суперників. Але все ж таки фортуна посміхнулася юним стрільцям з 11 групи – Жуєнку О. та Теличку А. Вони посіли І місце. ІІ місце посіла група 24 – Пуда А. та Слободніченко Д., ІІІ місце у 32 групи – Марченко Р. та Сліпухи Н. Каушан В. учениця групи 28 показали найкращий результат, як серед дівчат, так і серед юнаків. Змагання пройшли під девізом: «Сьогодні призовник – завтра солдат, захисник Вітчизни»

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 124 | Додав: intelbes | Дата: 08.02.2017

В ліцеї відбулася педрада «Моніторингові дослідження навчальних досягнень учнів за І семестр»

В своєму виступі методист ліцею Жеванова В.М. звернула увагу, що завдання викладача, майстра в/н не лише дати учням міцні знання і навички, а й розвинути їх мислення, активізувати їх пізнавальну діяльність, привчити працювати самостійно, щоб вони змогли застосувати знання в житті. Все це неможливо досягти без відповідного моніторингу навчальних досягнень учнів. Моніторинг дозволяє визначити рівень навченості учня, , розробити методичні матеріали щодо усунення прогалин та корекції знань, визначити фактори та умови, що впливають на якість навчання, впроваджувати нові педагогічні технології в освітній процес, проводити своєчасну обробку отриманих результатів.

 

 

 

 

Переглядів: 94 | Додав: intelbes | Дата: 07.02.2017

Хто на кухні хазяйнує? Хто каструлями керує

І з ножем працює вправно? Хто смачні готує страви,

Пиріжки пече рум’яні, Варить борщ смачний, духмяний,

Не відтягнеш і за вуха? Хто цей майстер? Звісно, кухар.

Пащенко Ірина Михайлівна, майстер виробничого навчання групи 28, професія «Кухар; Кондитер» провела відкритий урок на тему: «Приготування страв смаженої риби: риба смажена цілою, кругляками, риба в тісті». Урок проведено досить творчо, цікаво, змістовно. Учні гарно знають теорію, що показали на практиці.

 

 

 

 

 

Переглядів: 94 | Додав: intelbes | Дата: 07.02.2017

Практичний психолог ліцею Петрикевич Марина Володимирівна провела заняття з учнями першого, другого та третього курсів на тему: «Агресія і агресивність». Заняття включало в себе тестування та елементи медитації. Учні зацікавлено слухали інформацію, яку донесла їм Марина Володимирівна і радо приймали участь в запропонованих завданнях. Тема заняття дуже актуальна, тому що ми щодня спостерігаємо вияви жорстокості, приниження інших, образи, сварки, навіть бійки не тільки серед дітей, а й серед дорослих. Після заняття учні змогли відповісти на всі питання по темі. Якщо ж вам потрібна підтримка чи допомога, звертайтеся, Марина Володимирівна завжди допоможе.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 85 | Додав: intelbes | Дата: 07.02.2017

Робота будівельника можливо нелегка , але для суспільства дуже потрібна. Професія маляра-штукатура цінується й шанується в усіх країнах світу, бо її представники створюють найнеобхідніше для людини – нові житлові масиви, промислові комплекси, багато інших будівель, реставрують, ремонтують старі будинки.

Тетяна Леонідівна, майстер виробничого навчання 31 гр.,професія «Штукатур; Монтажник ГКК; Маляр» показала гідний відкритий урок на тему: «Приготування шпаклювальної суміші. Шпаклювання поверхонь». Учні вміло виконували поставлену перед ними роботу, що дає змогу переконатися в їх майстерності.

 

 

 

 

 

Переглядів: 91 | Додав: intelbes | Дата: 07.02.2017

Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають люди, різні у своїх етно-національних традиціях і релігійних переконаннях.

 

 

Незважаючи на те, що Новий рік - одне з небагатьох свят, що об`єднує все людство, за всіх часів у різних народів існували й існують свої традиції зустрічі Нового року та своя святкова атрибутика.

Так, кожного року в ліцеї є своя традиція, відмічати найкращі групи солодкими подарунками. Жодна група ліцею не залишилась без подарунку. Новий рік це сімейне свято, треба збиратися у колі сім'ї, друзів, знайомих. Так і в нашому ліцеї Новий Рік зустріли по сімейному. Директор ліцею Українець В.М. привітав усіх присутніх зі святом, та побажав їм мирного неба над головою, звершень мрій та успіхів.

Не залишилось свято й без Діда Мороза та Снігуроньки. Герої свята привітали всіх присутніх з Новим 2017 Роком.

 

 

 

Переглядів: 105 | Додав: intelbes | Дата: 07.02.2017

« 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Леніна 218
тел: (05167)9-29-83
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167) 9-29-83

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167) 9-29-83

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167) 9-29-83

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167) 9-29-83

Методист ліцею

Жеванова Валентина Миколаївна
т. (05167) 9-29-83

Керівник фізичного виховання

.
т. (05167) 9-29-83

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29

Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031