Середа, 08.05.2024, 19:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

27.11.15  на базі кабінету № 1, зав. Щербина Л.А., відбулася виставка «Пекельна кухня 1933 р.» присвячена дню вшанування пам’яті жертв Голодомору в Україні. Учні групи № 12 мали можливість наочно зрозуміти страхітливі сторінки  життя тих страшних часів. Волонтер Щербина Олександр дбайливо зібрав експонати та приготував справжні страви, якими харчувалися люди в цей голодний період. Захід був організований спільно з працівниками ЦРБ. Завгородня Людмила Миколаївна цікаво розповіла про ті давні події голодомору в нашій рідній Новій Одесі. Було наведено цікаві факти, продемонстровано літературні документи життя деяких сімей. Учні захоплено дивилися фільм про голодомор, співчуваючи та сумуючи разом з ведучими заходу.

Переглядів: 691 | Додав: intelbes | Дата: 07.12.2015

З 26.11.2015 по 29.11.2015 в м. Кривий Ріг відбувався ХІV обласний турнір з важкої атлетики пам'яті імені Юрія Ковальова. 

Учениця групи № 22 Новоодеського професійного аграрного ліцею Сусла Людмила представляла Новоодеський ДЮСШ з важкої атлетики у вазі 63 кг. За сумою двох вправ "Ривок" та "Поштовх" набрала 84 кг. Це дало можливість посісти Людмилі І місце. Важкою атлетикою Людмила займається з вересня місяця 2015 р під керівництвом Пастуха В.В.

З 05.12.2015 по 06.12.2015 в м. Луцьк відбувся Чемпіонат ВФСТ "Колос" АПК України з важкої атлетики серед учнів ДЮСШ на призи А.Л. Хвесика, де Людмила посіла ІІІ місце у ваговій категорії 63 кг. За сумою двох вправ "Ривок" та "Поштовх" набрала 89 кг.

Переглядів: 707 | Додав: intelbes | Дата: 07.12.2015

«Місячник знань правил безпеки життєдіяльності»

З метою активізації профілактичної роботи щодо попередження загибелі та травмування дітей, навчання учнів правилам безпечної поведінки у житті, а також розширення знань про оперативно-рятувальну службу «101» в Новоодеському професійному аграрному ліцеї було проведено виховні години для учнів ліцею та для учнів, що проживають в гуртожитку, а також  конкурс плакатів до «Місячника знань правил безпеки життєдіяльності» на теми: «Рятувальник - професія героїчна», «Діти проти надзвичайних ситуацій»

В конкурсі плакатів:

І місце зайняли учні групи 21

Кл. керівник гр.21  Резніченко О.А., майстри в/н Вершаденко Т.О., Чемоданова Т.Л.

ІІ місце зайняли учні груп 22, 28

Кл. керівник гр. 22 Козел Т.П., майстри в/н Васильєв А.В., Гайдаєнко Г.В.

Кл. керівник гр. 28 Пахарькова О.Д., майстри в/н Немченко М.В., Гребенюк С.Г.

ІІІ місце зайняли учні груп 32, 29

Майстер в/н гр.32 Дубінко С.М.

... Читати далі »
Переглядів: 576 | Додав: intelbes | Дата: 30.11.2015

Волейбол

 З 16.11 по 19.11. 2015 року в Новоодеському ПАЛ проходили внутріліцейні змагання з волейболу. В змаганнях взяли участь 10 команд : 12, 14, 18, 21, 24, 28, 31, 32, 34, 39 групи.

Змагання проводились за олімпійською системою. У фінал вийшли 4 команди: група №14, 18, 24 та команда 32 групи.

 В фіналі група № 18 посіла ІV- місце

Склад команди:

1.Бузулан Олександр.

2.Борян Ася

3. Волгін Сергій.

4. Волошин Сергій.

5. Овсяннік Сергій.

6. Прищепа Андрій

7. Каушан Вікторія.

8. Семеж – Салюта Дарія

Найкращим гравцем 18 групи є Семеж – Салюта Дарія;

ІІІ місце виборола команда групи №32

Склад команди:

1.      Гончаренко Віталій

2.      Лупащенко Сергій

3.      Мельник Костянтин

4.      Музика Денис

5.      Чихичин Артем

6.      Позюбан Єдуард

7.      Жир Олександр

 Найкращим гравцем 32 групи є Чихичин Артем;

З невеликим відривом в 2 (два) очка ІІ місце посіла група № 14.

Склад команди:

1.      Животовський  Станіслав

2.      Пуда Артем

3.      Печка Дмитро

4.      Нечуй Роман

5.      Слободніченко Дмитро

6.      Мороз Владислав

7.      Папук Андрій

8.      Прищепов  Владислав

Найкращим гравцем 32 групи є Пуда Артем;

 

 

Переможцями змагань стала команда 24 група.

Склад команди:

1.Тимофієв О.

2.Сінітович Д.

3.Кушнір І.

4. Коваленко І.

5. Продан Е.

6.Гузенко С.

7. Подгорний Е.

8.Прелипчан М.

Найкращим гравцем 24 групи є Кушнір Іван;

Всі команди на лінійці були нагородженні грамотами.

... Читати далі »

Переглядів: 736 | Додав: intelbes | Дата: 25.11.2015

Настільний теніс - гра для цілеспрямованих людей.

 Що таке настільний теніс.

Заняття і користь настільного тенісу для людини.

 

Настільний теніс - гра для цілеспрямованих людей

Спорт - це чудово. Регулярні спортивні заняття обіцяють певні досягнення в спорті. Але, крім того, ще й виховують у займає вольові та моральні якості, зміцнюють здоров'я і прагнення до вдосконалення. Ігрові та поодинокі види спорту є найпоширенішими. Настільний теніс один з них.

Багато хто з непрофесіоналів ставляться скептично до настільного тенісу. Вони не розуміють, що він може розвивати не тільки влучність, але й істотно поліпшити інші показники?

Що таке настільний теніс

Настільний теніс - чудовий спосіб енергійного проведення часу і для тих, хто віддає перевагу серйозним заняттям, і для тих, хто вперше в житті тримає ракетку. Головна перевага настільного тенісу - зручність, так як елементарний інвентар і невеликі масштаби майданчики дають можливість грати в настільний теніс майже де завгодно.

Настільний теніс - вид спорту, де стрес супроводжує постійно, будь то блискавична перемога чи поразка. Ситуації змінюються, і спортсмени мобілізуються для протистояння стресу.

Настільний теніс має відношення до виду спорту, який оживляє серцево-судинну систему. Навантаження, яка лягає на гравця під час змагання, дійсно величезна. Японські вчені підтвердили, що при грі в настільний теніс витрачається більше енергії, ніж при грі в баскетбол. Один з головних критерій у настільному тенісі це фізична стійкість спортсмена.

Безперечно, що стиль гри, обраний спортсменом, природно залежить від його фізичних і психічних можливостей. Основна техніка настільного тенісу для всіх стилів гри однакова, і лише коли спортсмен піднявся до встановленого рівня, тоді можливо прояви індивідуальних особливостей.

Зорова і рухова пам'ять для тенісиста особливо важлива. З їх допомогою спортсмен швидше освоює технічні елементи і розробляє тактичні комбінації. Зорову пам'ять можна розвивати постійно, а рухову пам'ять необхідно розвивати складними рухами.Всі відомі майстри мають свої малюнки, повторюючи їх тенісист, формує особисту техніку, засновуючи власний ігровий стиль.

У тенісиста найважливіше зі спеціалізованих сприйнять це почуття м'яча. У цей ... Читати далі »

Переглядів: 1095 | Додав: intelbes | Дата: 23.11.2015

12 листопада 2015 р. в Новоодеському професійному аграрному ліцеї відбувся семінар заступників директорів ПТНЗ з навчально-виховної роботи. Тема семінару «Формування здорового способу життя: новий стратегічний підхід». Семінар був побудований таким чином:

 

10:00-10:10 Привітання учасникам засідання

Жеванова В.М..,методист Новоодеського  професійного аграрного ліцею

 

10:10-10:40 Здоров’язберігаючі технології у виховній практиці

Лемещенко Т.В., методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївський області

 

10:40-11:10 Упровадження профілактичних програм у виховний процес ПТНЗ

Бачинська О.М.,  заступник директора з навчально-виховної роботи Кривоозерського професійного аграрного ліцею

 

11:10-11:40 Формування в учнів навичок здорового способу життя

Кухарчук Н.В., .,  заступник директора з навчально-виховної роботи Миколаївського професійного машинобудівного ліцею

  

12:10-12:30 Профілактика шкідливих звичок в учнівському середовищі

Крилов Д.С.., заступник директора з навчально-виховної роботи Новоодеського професійного аграрного ліцею

 

12:30-13:30 – «Я обираю здоровий спосіб життя!» заняття з елементами тренінгу

Карпяк О.І., провідний спеціаліст центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді м. Нова Одеса

 

 

Під час семінару заступникам директорів з виховної роботи було організовано тренінг «Я обираю здоровий спосіб життя!» , а також  екскурсія по Новоодеському професійному аграрному ліцею.

... Читати далі »

Переглядів: 775 | Додав: intelbes | Дата: 17.11.2015

Сьогодні Українська держава та її громадяни стають безпосередніми учасниками процесів, які мають надзвичайно велике значення для подальшого визначення, першою чергою, своєї долі, долі своїх сусідів, подальшого світового порядку на планеті. В сучасних важких і болісних ситуаціях викликів та загроз і водночас великих перспектив розвитку, кардинальних змін у політиці, економіці, соціальній сфері, пошуками шляхів для інтегрування в європейське співтовариство, є визначення нової стратегії виховання, як багатокомпонентної системи, яка великою мірою формує майбутній розвиток української держави. Тому, Новоодеський професійний аграрний ліцей продовжив цикл уроків «Україна - єдина країна»

Переглядів: 784 | Додав: intelbes | Дата: 04.09.2015

І знову Свято знань покликало до ліцею, до незвіданих далей та доріг своїх першокурсників. І знову свята радісні хвилини, безліч вересневих привітань. Здрастуй, ліцею! Ненька-Україна нас вітає всіх із святом Знань!

Виступ учениці гр. № 39 ... Читати далі »
Переглядів: 969 | Додав: intelbes | Дата: 04.09.2015

 

Червневий день відлунює святково,

І сміх, і квіти , й гомін голосний…

Зібрало нині свято нас чудове -

Прощальний вечір, вечір випускний.

 

 

Промайнуло свято непомітно й відлетіли випускники 2015 року в доросле життя. Всіх випускників ліцею привітав директор Українець В.М., голова Новоодеської РДА Вербін Є.В., які побажали випускникам йти своєю стежкою, та не сходити з наміченого шляху….

 

 

Переглядів: 703 | Додав: intelbes | Дата: 20.08.2015

 

Відповідно до Указу Президента України від 18 серпня 2006 року №685/2006 «Про День охорони праці», з метою привернення уваги до вирішення питань охорони праці в закладах освіти, забезпечення реалізації конституційних прав громадян на належні, здорові та безпечні умови праці, сприяння своєчасному виявленню та усуненню порушень норм і правил, причин нещасних випадків і аварій на виробництві, формування загальної культури охорони праці та свідомого ставлення до цих питань,залучення до акції кожного працівника та учня навчально-виробничого процесу. Надання всебічної підтримки потерпілим на виробництві працівникам, вшанування пам’яті загиблих, в Україні встановлено День охорони праці який відмічається щороку 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці.

Згідно умов акції в нашому ліцеї було проведено конкурс плакатів «Охорона праці очима дітей», всі групи ліцею прийняли в ньому активну участь. Плакати були розміщені у вестибюлі нашого ліцею, де кожен, хто відвідує ліцей, в тому числі і батьки, могли переглянути конкурсні роботи. Оцінювали роботи учнів – журі конкурсу.

Згідно проведених заходів, відповідно акції, можна визначити, що очима дітей тема охорони праці має дуже цікаве відображення, вона для них актуальна, а саме:

  • учнів цікавлять законодавчі питання з охорони праці;
  • ... Читати далі »
Переглядів: 785 | Додав: intelbes | Дата: 29.04.2015

« 1 2 ... 57 58 59 60 61 62 63 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів