Субота, 27.04.2024, 08:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

 

Всім відвідувачам нашого сайту пропонуємо переглянути відео телевізійної програми "Твоя справа" (ТРК "Миколаїв") в якому на вас чекає знайомство з учнями, викладачами і майстрами Новоодеського професійного аграрного ліцею.

Переглядів: 717 | Додав: intelbes | Дата: 08.10.2014

 

В Новоодеському ПАЛ з 08.09.2014 по 12.09.2014 року проводились змагання серед груп ліцею присвячені Олімпійському тижню. Прийняли участь всі учні. На змаганнях були залучені спонсори. На Олімпійський урок були запрошені гості: Сластін Д.Ю.-МС з баскетболу, Кравченко С.В.-МСМК по спринту та естафетного бігу, на свято також були запрошені місцеве ЗМІ.

 

Короткий опис проведення Олімпійського тижня:
Понеділок - розміщення плакатів в холі ліцею.
Вівторок – розгадування кросворда.
Середа – виховна година на тему «Історія виникнення та сучасний стан Олімпійських ігор»
Четвер – змагання на стадіоні « Колос»
П’ятниця – нагородження команд
Програма змагань:
Естафетний біг 4х100
Стрибки в довжину з розбігу.
Штовхання ядра.
Біг 1000 м.

 

Переглядів: 976 | Додав: intelbes | Дата: 25.09.2014

Проминуло літо непомітно,

В спогадах лишивши теплий слід.

І ліцей вам усміхається привітно,

Обіцяючи відкрити новий світ.

 

Такими словами розпочалася святкова лінійка в Новоодеському професійному аграрному ліцеї. Цього дня до рідного гніздечка учні ІІІ курсу прийшли вже на фініш, а першокурсники стали лише на старт до свого професійного зростання. Дружня родина ліцею прийняла у свою сім’ю першокурсників з відкритим серцем та щирими словами.

 

Переглядів: 998 | Додав: intelbes | Дата: 02.09.2014

Молодість, птахом злітай,

Серця молоді окриляй

Ми юність Новоодеського краю

Запрошуємо на їх останній випускний бал!

 

Такими словами розпочався випускний вечір в Новоодеському професійному аграрному ліцеї, присвячений випуску учнів 2014 року.

Перегортаючи календар, день за днем, учні з хвилюванням чекають цього дня. Закінчення навчання в ліцеї, випускний вечір - свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки. Завтра перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

Почесними гостями випускного вечору стали: керівник апарату Новоодеської райдержадміністрації Лунгол Галина Григорівна, міський голова м. Нова Одеса Поляков Олександр Петрович, настоятель Свято-Ольгинської церкви ієрей Олександр, старший викладач кафедри  «Теорія та практика психолого-педагогічних дисциплін»  Миколаївського національного аграрного університету Петров Ігор Володимирович.

Керівники та гості свята привітали випускників, їх батьків та вчителів з урочистою подією і побажали всім міцного здоров'я, успіхів та добробуту.

Директор ліцею Українець Василь Михайлович  вручив випускникам атестати та дипломи про закінчення ліцею та звернувся до них з напутнім словом:

- Дорогі випускники, Ви збираєтесь у далеку й незвідану дорогу, тож візьміть із собою благословення своїх батьків та вчителів. Ці благословення вічні, як рідна земля. Вони додадуть вам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні високої мети у вашому майбутньому. Хай щасливою для вас буде дорога самостійного життя! Хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щас ... Читати далі »

Переглядів: 783 | Додав: intelbes | Дата: 03.07.2014

В Україні тривають Шевченківські дні. 22 травня 2014 року вся Україна вшановує 153 річницю перепоховання Тараса Шевченка на Чернечій горі в Каневі. Саме туди 22 травня 1861-го року перевезли останки українського поета із цвинтаря у Санкт-Петербурзі – за заповітом самого Шевченка.

В день 153-ї річниці перепоховання в Новоодеському професійному аграрному ліцеї викладачем української мови та літератури Моргун Л. І. та учнями гр. № 32 (Оператор комп'ютерного набору; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних) був проведений усний журнал на тему: «Жінок коханих імена. Т.Г. Шевченку присвячується».

 

 

Учнями гр. № 34 (Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; водій автомобіля) була проведена заочна подорож "Стежками Великого Кобзаря". Учні розширили свої знання про життєвий та творчий шлях Т. Г. Шевченка, дізналися про невідомі напрями літературної діяльності Кобзаря.

Справжньою окрасою в цей день була виставка творів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва під красномовною назвою «Моя любов сягає неба…», в якій були представлені кращі роботи учнів у різних жанрах: вишивка, бісероплетіння, газетоплетіння, писанкарство, народна іграшка, вироби з сірників, квілінг та вирізання.

А також було підбито підсумки різноманітних конкурсів, які проводилися протягом навчального року.

Переможцями стали:

... Читати далі »

Переглядів: 960 | Додав: intelbes | Дата: 12.06.2014

Щорічно 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці.

Мета: привернення уваги суспільства, органів державної влади, роботодавців та громадських організацій до питань охорони праці, запобіганням, вшанування пам'яті осіб, які загинули під час виконання службових обов'язків на виробництві.

У рамках проведення тижня з Охорони праці в Новоодеському професійному аграрному ліцеї були проведені лекції, бесіди, оновлені куточки з охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Викладачі української мови та літератури Щербина Л.А., Моргун Л.І. провели творчий конкурс серед учнів на кращий вірш з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності. Вірші Галевич Валентини - гр 22, Некрасової Діани - гр. 19, визначені, як найкращі роботи серед учнів.

 

 

 

 

Також пройшов конкурс серед учнів на кращий плакат з охорони праці та безпеки життєдіяльності, де були визначені призові місця:

І місце - 28 гр. Крилова Єлизавета;

ІІ місце - 12 гр. Гетьман Каріна;

ІІІ місце - 14 гр. Остапчук Ігор.
 

 

Переглядів: 3969 | Додав: intelbes | Дата: 29.04.2014

Шановні жителі Миколаївської області!

З метою забезпечення соціальної підтримки громадян та сімей, які залишають Автономну Республіку Крим та місто Севастополь і приїхали до Миколаївської області:

- Створюються банки одягу, взуття, предметів побуту, продуктів харчування довготривалого зберігання. Всі бажаючі можуть приносити такі речі до Миколаївського обласного благодійного фонду соціальної допомоги малозабезпеченим (Адреса: м. Миколаїв, вул. Луначарського,2, тел. 57 57 39).

Повідомляти про можливість розмістити такі сім'ї у своїх житлових приміщеннях за телефоном 24 02 96, 55 00 85.

- Всі бажаючі можуть також надати фінансову допомогу, перерахувавши кошти на рахунок Миколаївського обласного благодійного фонду соціальної допомоги малозабезпеченим.

Реквізити:
Отримувач: Миколаївський обласний благодійний фонд соціальної допомоги малозабезпеченим
р/р 26008619950776
ПАТ Промінвестбанк,
Код банку 300012,
ОКПО 13866445



Миколаївська облдержадміністрація здійснює контроль за надходженням і цільовим використанням коштів і оперативно інформуватиме жителів області про напрям коштів на потреби громадян та сімей, які приїхали з Автономної Республіки Крим та міста Севастополь до Миколаївської області.


Переглядів: 684 | Додав: intelbes | Дата: 15.04.2014

27 березня 2014р. було проведено навчання та перевірка знань працівників Новоодеського професійного аграрного ліцею. На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 17.07.2013р. №991 "Про проведення навчання, підвищення кваліфікації та перевірки знань посадових осіб з питань безпеки життєдіяльності " , наказу департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації від 11 листопада 2013р. № 325 та з метою забезпечення безпечних і нешкідливих умов навчання, праці та виховання учасників навчально-виховного процесу, підвищення кваліфікації посадових осіб з питань охорони праці пожежної і радіаційної безпеки, дорожнього руху, санітарної гігієни, цивільного захисту та дії у надзвичайних ситуаціях.

    

Навчання та перевірку знань проводила комісія в складі:

Голова комісії: Українець В.М. - директор ліцею.

Члени комісії:

  • Островський М.О. - головний спеціаліст управління освіти і науки з питань безпеки життєдіяльності
  • Рижик В.О. - інженер з охорони праці
  • Кучер С.О. - заступник директора з НВР
  • Кузьмичов С.В. - старший майстер

та запрошених спеціалістів:

  • Начальник відділення фонду соціального страхування по нещасним випадкам Базелян М.О.
  • Помічник лікаря гігієніста Новоодеського міжрайонного Управління санепідемслужби у Миколаївській області Семенов О.Г.
  • Головний інспектор з державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки у Новоодеському районі Слюсаренко О.М.

Після проведення навчання всі працівники успішно склали екзамен, який був проведений у вигляді тестування.

    
Переглядів: 803 | Додав: intelbes | Дата: 28.03.2014


25 березня 2014 р. відбувся всеукраїнський суботник в якому також приймали участь працівники Новоодеського професійного аграрного ліцею. Працівники активно прийняли участь в благоустрої прилеглої території.


Дякуємо всім, хто приймав участь! Зробимо наше місто чистим!


    

    

    

    

Переглядів: 943 | Додав: intelbes | Дата: 24.03.2014

« 1 2 ... 59 60 61 62 63 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів