Неділя, 19.05.2024, 18:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

 

Згідно доручення Віце – Премєр – Міністра України В. Кириленка від 26.04.2016 № 14441/1/1-16 з нагоди проведення спортивного Всеукраїнського свята «Олімпійський день» в Новоодеському ПАЛ були проведені змагання з міні – футболу, проводилися змагання між групами І та ІІ курсу. Переможцями стала група № 22 – І МІСЦЕ, 12 група – ІІ місце, 24 група – ІІІ місце, 14група - ІVмісце. Після Олімпійського дня, були підведенні підсумки гри на ранковій лінійці, де команди були нагороджені грамотами та солодким призом ( тортом)- за І місце.

 

 

 

 

Переглядів: 621 | Додав: intelbes | Дата: 02.06.2016

В рамках відзначення 25-річчя незалежності України на Миколаївщині триває соціокультурна акція «Є хліб – є й життя». З 16 жовтня по 4 грудня проходив перший етап акції.

Акції покликана сприяти популяризація кращих здобутків та реальних досягнень різних галузей районів і міст Миколаївської області за 25 років незалежності України, збереженню та розвитку української національної культури; вихованню любові до рідної землі, малої батьківщини.

В рамках проведення акції обласне журі на чолі з заступниками голови Миколаївської облдержадміністрації ознайомилось з роботою закладів культури, освіти, охорони здоров’я та соціального захисту населення у восьми з 19 районів області. При підведенні підсумків усі члени журі відзначали позитивні зрушення у гуманітарній сфері як у напрямку зміцнення матеріально-технічної бази, так і у розвитку творчого та наукового потенціалу.

Кожен район на сценах районних або сільських будинків культури представляв програму творчого звіту кращих аматорських колективів та майстрів народного мистецтва, які завершувались передачею естафети «Рушника єдності» наступному району.

20 травня 2016 року "Новоодещина поставила впевнений знак оклику в цій акції", - підсумував присутній на заходах у нашому районі начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації М. Ф. Дімітров. У складі почесної делегації були також директор обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи, заслужена артистка України Н. А. Баштова; депутат обласної ради, голова постійної комісії з питань культури, науки, освіти, молоді та спорту , кавалер ордена княгині Ольги III ступеня Н. В. Іванова; головний спеціаліст департаменту освіти і науки облдержадміністрації Л. П. Дубасюк, начальник управління соціального захисту облдержадміністрації Н. В. Калінська.

Шановані гості відвідали заклади Новоодеського району, якими пишається район, та були присутні на виставці, де громади ділилися своїми досягненнями.

Переглядів: 594 | Додав: intelbes | Дата: 27.05.2016

З метою підвищення поінформованості вразливих груп дітей та молоді щодо ризиків потрапляння в ситуацію торгівлі людьми доводимо до Вашого відома про функціонування Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів за телефонами: 0-800-505-501 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в Україні), 527 (безкоштовно з номерів Київстар, МТС та LIFECELL), інформацію також можна знайти на сайтах www.stoptrafficking.org, www.migrantinfo.org.ua

Переглядів: 532 | Додав: intelbes | Дата: 19.05.2016

З метою підтримки бійців АТО з 25.04.2016 по 27.04.2016 р. в Новоодеському професійному аграрному ліцеї пройшла акція «Великодній кошик для солдата». Небайдужі учні, педагогічний колектив долучився до збору та випічки великодніх пасочок. Вся зібрана та випечена продукція була доставлена волонтерській організації «Оберіг», які передали подарунки в зону АТО.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 607 | Додав: intelbes | Дата: 05.05.2016

25 квітня 2016р на навчальному полігоні «Тернівка» відбулись військово-польові збори серед учнів закладів освіти Новоодеського району. Учні ліцею також пройшли збори. Під час заходу учні ознайомились з видами стрілецької зброї, тактикою ведення бойових дій, знаряджали «магазин» автомата Калашникова, проводили збирання та розбирання автомата на час, ну і найцікавіше – стрільба з автомата. Цей вид учням сподобався най більше. Емоції переповнювали юнаків.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 636 | Додав: intelbes | Дата: 05.05.2016

28 квітня Всесвітній день охорони праці

За ініціативи Міжнародної організації праці (МОП) з метою привернення уваги світової спільноти до питань охорони праці та смертності працівників на робочому місці щорічно 28 квітня, починаючи з 2002 року, понад 100 країн світу відзначають Всесвітній день охорони праці. Наша держава підтримала цю ініціативу і відповідно до Указу Президента від 18.08.2006 № 685/2006 визначила 28 квітня, як День охорони праці в Україні.

На виконання наказу листа департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдерж адміністрації від 31.03.2016 р. № 1523/04-02/01-01-16 «Про підготовку та проведення Тижня охорони праці» з метою забезпечення безпечних умов навчання і праці учасників навчально-виховного процесу та активізації діяльності в Новоодеському професійному аграрному ліцеї згідно наказу по ліцею № 33/1 від 11.04.2016р. «Про підготовку та проведення Тижня охорони праці» з 20 квітня по 28 квітня 2016 року за рекомендацією МОП проведено Тиждень охорони праці під девізом «Стрес на робочому місці: колективний виклик».Протягом тижня були проведені наступні заходи:

1. 11 квітня ознайомлено колектив з наказами відділу освіти від 31.03.2016 р. № 1523/04-02/01-01-16 «Про підготовку та проведення Тижня охорони праці», та наказом по ліцею № 33/1 від 11.04.2016р. «Про підготовку та проведення Тижня охорони праці» зі зверненням Оргкомітету та планом заходів з підготовки та проведення Тижня охорони праці.

2. У куточку «Охорона праці» розміщено інформаційні матеріали з розділу охорони праці.

3. Перевірено ведення журналів реєстрації інструктажів з охорони праці, з безпеки життєдіяльності

4. Проведено рейд обстеження стану умов і охорони праці, безпеки праці.

5. Оновлені стенди з охорони праці в кабінетах, лабораторіях, майстернях та куточки на робочих місцях.

6. Проведена лекція для працівників на тему «Дотримання правил охорони праці та безпеки життєдіяльності» , « Запобігання виникнення стресу на робочому місці». ... Читати далі »

Переглядів: 779 | Додав: intelbes | Дата: 28.04.2016

Вітаємо ліцей із ювілеєм!

Цього прекрасного весняного дня, 25 квітня 2016 року, наш ліцей святкує свій 50-ий ювілей! І ми раді привітати його з цією значною датою! Можливо, для історії це лише краплина, лише оберт секундної стрілки… Але чи багато навчальних закладів можуть похвалитися такою багатою історією? Наш ліцей розпочинав свою діяльність як Професійно Технічне Училище №16, а тепер у ньому навчають фахівців п’яти популярних та потрібних професій. Світлі та затишні кабінети, найновіша матеріально-технічна база, навчальне господарство… Тільки-но поглянувши на будівлю, – хочеться стати учнем Новоодеського професійного аграрного ліцею. І це один із тих небагатьох випадків, коли зовнішній вигляд відповідає змісту. У нашому ліцеї працюють висококваліфіковані викладачі, майстри виробничого навчання, створено усі умови, щоб роки навчання залишились у пам’яті приємною, незабутньою сторінкою.

Хочеться подякувати за турботу та чудову атмосферу в ліцеї Українцю Василю Михайловичу! Адже саме він допомагає посадженому зернятку зростати!

А рідному ліцею хочеться побажати довгих років життя та учнів, які стануть гордістю свого навчального закладу!

Переглядів: 687 | Додав: intelbes | Дата: 27.04.2016

Другого березня були проведенні змагання « Нумо дівчата». В змаганнях приймали участь шість груп ліцею : 12,18,22,28,32,38. перед початком змагань виступив заступник директора з НВР Кучер С.О., який привітав дівчат з наступаючим святом – 8 березня.

 

Дівчата змагалися у таких видах:

  1. комбінована естафета
  2. вершниця
  3. чия рука сильніша
  4. знайди свій черевичок
  5. передача естафетної палички
  6. перетягування линви
  7. конкурс болільників
  8. конкурс плакатів

Головним суддею був керівник фізичного виховання Царук С.Ю.,Судді - Михайлов О.В., Пастух В.В., та Кочеров Д.М.

Боротьба була напруженою судді уважно слідкували за правильністю виконання вправ. Після підрахунку результатів у 8 – ми видах були оголошені результати:

      VІ місце – 32 група

V місце – 22 група

ІV місце – 28 група

ІІІ місце – 38 група

ІІ місце – 18 група

І місце – 12 група

... Читати далі »

Переглядів: 769 | Додав: intelbes | Дата: 04.03.2016

«Козацькі забави 2016»

Доброю традицією стало проводити спортивні заходи для сильної половини людства.   Одними з таких були " Козацькі забави ", які пройшли в Новоодеському професійному аграрному ліцеї з 21.02.2016 по 24.02.2016. Особливість цього заходу полягала в тому, що змагання проходили між учнями груп І.ІІ.ІІІ курсів.

На спортивно масовий захід був запрошений отаман Буго-лиманського незалежного козацтва Миндрул Олександр Петрович.

 Дружня атмосфера, піднесений настрій і спортивний дух, що панував у залі, дозволили всім  командам показати себе в усій красі. Всіх присутніх у залі, учасників привітав справжній Український отаман, в автентичному вбранні, директор ліцею – Українець Василь Михайлович.

Програма заходу була представлена такими порогами: 2 спортивні естафети, п’ять  силових конкурсів,доповідь команд про готовність до змагань , конкурс плакатів та конкурс вболівальників.  

Фінальний день змагань «Козацькі забави» розпочався з запеклої боротьби, груп 34,31,22-28,14.

В першій естафеті І місце здобула команда групи 31,випередивши найближчого суперника всього на 0.5 секунди.

ІІ поріг. «Збивання з гімнастичної лави лантухом з соломою»

І місце посіла група №22- 28

ІІІ поріг. «Чия рука сильніша?»змагалися богатирі ліцею.

У першій схватці груп 34 – 31 з четвертої спроби переміг учень 34 групи Ворошилов Владислав і в подальшому посів І місце.

IV поріг. «Піднімання діжки» І місце здобув учень 31 групи Шаповал Роман піднявши діжку 51 раз .

... Читати далі »

Переглядів: 844 | Додав: intelbes | Дата: 29.02.2016

 

22 лютого 2016 р. в Новоодеському професійному аграрному ліцеї розпочалися спортивні змагання «Козацькі». В перший день змагань приймали участь учні 3-ого курсу (31, 32, 34 групи) та одна група з 1-ого курсу (14 група). Лідери змагань постійно змінювались після кожного виду змагань, ім’я переможця не можна було виділити. Ясність в результати змагань вніс останній вид «Перетягни канат». Після фінального виду перемогу отримала група №14 (кл. керівник Пастух В.В., майстри в/н Форманчук С.В., Мусат А.А.) та автоматично потрапляє в фінал змагань, який відбудеться 24 лютого 2016 р.

 

 

 

Переглядів: 806 | Додав: intelbes | Дата: 23.02.2016

« 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 63 64 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів