Четвер, 02.05.2024, 04:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

  Виховна година була проведена в групі № 32 професія «Оператор комп’ютерного набору: обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» майстром в/н Марченко Л. В.

  В Україні у понеділок вшановували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

  Щороку 14 грудня в Україні вшановують подвиг ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, які врятували не лише українську землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпеки некерованої ядерної стихії. Саме у цей день в 1986 році завершилося будівництво захисного саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком ЧАЕС. Прикладом мужності та героїзму були дії ліквідаторів, які працювали в зоні радіаційного забруднення. Ми пам’ятаємо Героїв, які віддали життя у боротьбі з радіаційним лихом. Світла та вічна їм пам’ять.

  Учні групи 32 Балюк Я. та Коваль А. підготували цікаві повідомлення про наслідки цієї трагедії, та про те, як сьогодення сприймає цю історичну подію.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 981 | Додав: intelbes | Дата: 16.12.2020

  Чорнобильська трагедія залишила незабутній слід у житті мільйонів людей, уже не одного покоління. Вона наклала радіоактивний відбиток на територію не тільки України, а й сусідніх країн.

  Щорічно, 14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Саме цього дня 1986 року було офіційно повідомлено про завершення будівництва саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС і учасники ліквідації зібралися разом, щоб відзначити свою першу перемогу. З цього часу ліквідатори називають цей день своїм святом.

  В пам’ять про подвиг ліквідаторів 14 грудня 2020 в ліцеї для учнів групи «Оператор комп’ютерного набору» було проведено виховний захід – веб-квест «Тур в Прип’ять»

  Учасники віртуального туру пройшлися по інтерактивних вулицях, побачити покинуті будинки, дитячі садки, парк атракціонів. Думка про те, що ще тридцять років тому тут вирувало життя, викликає щемливе відчуття. Віртуальна прогулянка - це можливість доторкнутися до історії і побачити місце світової трагедії своїми очима.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 253 | Додав: intelbes | Дата: 15.12.2020

  9.12.2020 р. у групі 32 професія «Оператор комп’ютерного набору: обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» було проведено виховну годину з даної тематики. Учні з особливою цікавістю слухали інформацію про права дитини. Сьогодні діти всього світу потребують захисту.

  Захист від хвороб,голоду,зубожіння,сімейного захисту. Проблемою є і виховання дітей у неповних сім`ях. З`явився повний тип дітей – «діти вулиці». На виховній годині було заслухало базові міжнародного – правові документи. Нині питання дотримання прав людини набуло глобального значення і вийшло на чільне місце у міжнародній системі оцінок рівня демократії в кожній державі. Увесь спектр прав і свобод, закріплених у Міжнародній декларації, закладено в Основний Закон нашої держави – Конституцію України. Поряд з правами і свободами, декларація передбачає також обов`язки людини перед суспільством, належне визначення і повагу прав інших людей,забезпечення справедливих умов моралі та суспільного порядку.

 

 

 

 

Переглядів: 188 | Додав: intelbes | Дата: 09.12.2020

Кожен із вас - особистість,

і саме такої людини, як ви,

більше немає і не буде.

Життя кожної людини це

безцінний дар, це справді

найвища цінність на землі.

  10 грудня міжнародна спільнота відзначає День прав людини. Саме у цей день в 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини – перший універсальний міжнародний акт з прав людини.

  Загальна декларація прав людини є видатним документом в історії людства. Цим документом закріплено, що права людини – невід’ємний елемент людської особистості і людського буття. Загальною декларацією прав людини започатковано процес створення системи міжнародних стандартів у галузі прав людини, набуття ними універсального характеру.

  09.12.2020 в групі №22 «Оператор комп’ютерного набору; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» майстром виробничого навчання Дубінко С.М. був проведений виховний захід «Я людина! Отже у мене є права!».

 

 

  Захід був проведений у вигляді подорожі в країну Прав та Обов'язків, учні відповідали на питання, розглядали життєві ситуації – «Чи добре ми вміємо розрізняти права і обов’язки?», з’ясовували, які ж права людини найважливіші. Психолог ліцею Леся Первина надала поради про поведінку у колективі.

  Права треба знати, щоб збудувати щасливу у майбутньому державу. Адже недарма говориться: «Держава будується не в майбутньому, вона будується сьогодні».

 

... Читати далі »
Переглядів: 247 | Додав: intelbes | Дата: 09.12.2020

Мораль і право,

Право і Закон –

Рушійні сили для життя людини,

А їх знання надасть нам вірний тон

І розвитку держави –України.

Конкретно мусим жить, не навмання.

Регулювати світ людських стосунків,

Впроваджувать державницький процес

Все в правознавстві міститься в рахунку,

Розумно й чесно твориться процес,

Щоб забезпечить молодим майбутнє,

Свідомо накопичуйте знання.

Все, що завчили, стане незабутнім.

 

 

  Щорічно 10 грудня в світі відзначають Міжнародний день захисту прав людини. Ця дата була впроваджена Генеральною Асамблеєю ООН в 1950 році на честь прийняття 10 грудня 1948 року «Загальної декларації з прав людини». Декларація стала першим світовим документом, що сформулював положення про права людини.

  09.12.2020 в групі №14 «Тракторист-машиніст с/г виробництва категорії А1, А2, В1; слюсар з ремонту с/г машин та устаткування; водій категорії С», класним керівником Резніченко О.А. та майстром виробничого навчання Зубком О.М. був ... Читати далі »

Переглядів: 268 | Додав: intelbes | Дата: 09.12.2020

  До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, було проведено конкурс малюнків та плакатів "Молодь проти СНІДу", у якому взяли участь учні 11, 12, 14, 18, 19, 22, 24, 28, 32, 34 та 38 груп. Учнівські роботи оглянула та оцінила комісія. Велика подяка учнівським колективам за активну участь у конкурсі.

  Переможцями конкурсу стали учнівські колективи

 

 

  22 групи (класний керівник Юріна І.М., майстер в/н Дубінко С.М.),

 

 

  17 групи (класний керівник Первина Л.С., майстер в/н Балан А.І.),

 

 

  та 18 групи (класний керівник Немченко М.В., майстер в/н Гребенюк С.Г.).

 

 

 

 

 

Переглядів: 473 | Додав: intelbes | Дата: 09.12.2020

  До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом 2 грудня 2020р. у групі 27 «Перукарів; манікюрників» майстрами в/н Дяченко І.Г та Балан А.І. було проведено відкриту, інформаційно-просвітницьку виховну годину на тему: «Не дай СНІДу шансу».

  Активне спілкування, перегляд тематичних соціальних відеороликів, створення родинного дерева групи, проведення тренінгу по переосмисленню та відповідальному ставленню до особистого здоров’я, виставка стіннівок та науково-інформаційної літератури – направлено на формування навичок здорового, відповідального способу життя. Підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактику й толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих людей.

  Учні мали змогу поділитися особистими враженнями після проведення заходу та власноруч прикріпити червону стрічку до родинного дерева, як символу та запоруки міцного здоров’я, а також білу, як повагу та шану до ВІЛ позитивних людей.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 221 | Додав: intelbes | Дата: 07.12.2020

  1 грудня світова спільнота відзначає День порозуміння з ВІЛ-інфікованими людьми, Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІДом. Цей день – гарна нагода підвищити рівень обізнаності про це захворювання і методи його профілактики. Для учнів групи 22 професія «Оператор комп’ютерного набору: обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» був проведений тренінг "Ми - проти СНІДу! Ми - за життя!"

  Учні дізналися, яким чином кожен член суспільства може змінити стереотипне уявлення про проблему. Було обговорено ряд проблемних питань підтримки людей, які вже стали ВІЛ-інфікованими, попередження нових захворювань, пропагування здорового способу життя, основні засоби запобігання розповсюдженню інфекції.

 

 

Життя – це можливість. Скористайся нею.

Життя – це краса. Милуйся нею.

Життя – це мрія. Здійсни її.

Життя – це виклик. Прийми його.

Життя – це багатство. Не розтрать його.

Життя – це кохання. Насолоджуйся ним.

Життя – це таємниця. Пізнай її.

Життя – це пісня. Доспівай її.

Життя – це боротьба. Борись і переможи.

Життя – це фортуна. Шукай цю мить.

Життя – таке чудове, воно твоє. Не загуби його.

... Читати далі »

Переглядів: 238 | Додав: intelbes | Дата: 07.12.2020

  04.12.2020 р. в групі №34 проведено виховний захід до Дня Збройних Сил України

  Провели: Форманчук С. В, Мусат А. А, Пастух В. В

  День Збройних сил України — святковий день на честь ЗСУ. Встановлений постановою ВРУ 1993 року. Відзначається щорічно 6 грудня — в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України»

 

 

 

 

Переглядів: 209 | Додав: intelbes | Дата: 04.12.2020

  13 листопада 2020р. майстром в/н групи 12 Гайдаєнко Г. В. було проведено виховну годину: «Людина починається з добра»

  Метою даного заходу було:

  Формувати у учнів найвищі людські цінності: ввічливість, милосердя, людську гідність, чуйність, любові і поваги до ближнього; викликати в учнів бажання творити добро й уникати злих вчинків; формувати уявлення про доброту як одну з найкращих рис особистості; збагатити знання учнів про добро; виховувати віру в силу добра.

  Розвивати почуття відповідальності, самостійності, творчу уяву, мислення, пізнавальний інтерес.

  Виховувати почуття людської гідності, бажання духовно вдосконалюватися; виховувати віру в силу добра.

 

 

 

Переглядів: 202 | Додав: intelbes | Дата: 04.12.2020

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 62 63 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів