П`ятниця, 19.04.2024, 01:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

 

  Щороку, традиційно, у третю неділю листопада, Україна вшановує працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України.

  Наш навчальний заклад має безпосереднє відношення до цього свята, адже більше тридцяти років проводить підготовку кваліфікованих робітників для аграрного сектору держави.

  Шановні учні, педагоги, працівники навчального господарства Новоодеського професійного аграрного ліцею! Щиро вітаємо вас зі святом, бажаємо міцного здоров’я, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Хай щедро родять ниви, у родинах панує достаток і благополуччя, а в серці кожного – щастя і радість!

  З повагою, адміністрація та профспілковий комітет Новоодеського професійного аграрного ліцею!

 

 

Переглядів: 215 | Додав: intelbes | Дата: 18.11.2020

  Враховуючи епідеміологічний стан в державі та керуючись інструкціями про дистанційне навчання, учні нашого ліцею мали можливість вдома приєднатися до диктанту.

  Були надіслані фотозвіти та тексти виконаних учнівських робіт.

  Деякі з них переглянемо на нашому сайті.

  Дякуємо всім за участь у цьому традиційному заході національної єдності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 267 | Додав: intelbes | Дата: 10.11.2020

  У бібліотеці нашого навчального закладу на вас чекають нові підручники з професії “Перукар”, “Кухар”, “Тракторист-машиніст с/г виробництва”. Для користування доступні паперові та електронні версії!

  Завітайте до бібліотеки!

 

Переглядів: 172 | Додав: intelbes | Дата: 10.11.2020

 

  Загальнонаціональний диктант проводиться у День української писемності та мови, який відзначають 9 листопада.

  Цьогоріч він припав на понеділок. Диктант розпочнеться о 9:15.

  Пряма трансляція спецпроекту розпочнеться о 9:00 і здійснюватиметься на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також в ефірі UA: Українське радіо, UA: Радіо Культура та в інтернеті на ютуб-каналі UA: Українське радіо, фейсбук-сторінка UA: Українське радіо. Ведучі у студії розкажуть історію диктанту й дадуть змогу всім охочим підготуватися до його написання. Текст для ювілейного радіодиктанту написав відомий письменник і видавець Іван Малкович. Науковим консультантом стала доктор філологічних наук, професор Лариса Масенко. Читатиме диктант відома акторка Римма Зюбіна.

  Як узяти участь в радіодиктані

  Долучитися до написання радіодиктанту національної єдності може будь-хто, як в Україні, так і за її межами. Пишуть диктант лише від руки.

  Надіслати написаний текст за бажанням можна впродовж астрономічної доби. Роботи прийматимуть онлайн та офлайн.

  Паперового листа потрібно надіслати за адресою: м. Київ, 01001, вул. Хрещатик, 26, Українське радіо, "Радіодиктант". Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада.

  Онлайн свою роботу можна надіслати на скриньку rd@ukr.radio. Для цього слід сфотографувати або відсканувати написаний текст.

  Текст диктанту оприлюднять на сайті UA: Українське радіо 11 листопада об 11:00. Після цього електронні листи не прийматимуть. ... Читати далі »

Переглядів: 254 | Додав: intelbes | Дата: 09.11.2020

  4 листопада, у перший сонячний день місяця, у Новоодеському професійному аграрному ліцеї, пройшла відкрита виховна година у групі 17 (Перукар; манікюрник). Тема було вибрана з оглядом на процес адаптації першокурсників – «Формування навичок згуртованості. Один за всіх і всі за одного!».

  Під час проведення було обговорено теми довіри, взаємоповаги, доброзичливості та толерантного ставлення. Через тренінгові вправи учні змогли висловити своє ставлення до утворення мікрогруп, відсутності чи наявності підтримки, розмов поза очима та інших явищ, що виникають під час утворення нового колективу.

  У процесі зустрічі було проведено «Соціометрію» в групі для полегшення подальшого спостереження за процесом адаптації та виявлення «слабких» місць.

  В кінці заняття діти робили підсумки, відповідаючи на питання: Що сподобалося? Що ні? Чи дізнався щось нове? Чи є побажання до учасників та до себе? Чи помітив щось незвичне? Чи змінився настрій? Серед вправ, які сподобалися назвали – «В дружбі мені допомагає», «Індивідуальні кола», «Захист від негараздів». Висловили побажання частіше збиратися на подібні заняття.

  Виховна година була проведена з дотриманням карантинних вимог.

 

 

 

 

Переглядів: 237 | Додав: intelbes | Дата: 06.11.2020

  Осінь найкрасивіша пора року, і з цим важко не погодитись. Адже восени, ми всі набравшись сил знову прямуємо до свого улюбленого ліцею. Щедра осінь пригощає нас своїми дарами, дивує нас розмаїттям осінніх квітів…., а ще, восени, ми відзначаємо багато свят та різного роду урочистостей. День 14 жовтня поєднує в собі відразу три величні свята це День захисника України, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

  13 жовтня 2020 року учнями групи 38 професія «Кухар; кондитер» на чолі з майстрами виробничого навчання Рукавицею Наталією Зіновіївною і Пащенко Іриною Михайлівною було проведено захід до Дня Українського козацтва «Ми роду козацького діти». Свою професійну майстерність учні показали в приготуванні смачного куліша та пригощали всіх бажаючих . Проводили цікаві конкурси, тому що козаки не тільки воювали, але й мали змогу розважатися та грати в цікаві ігри. А дівчата заспівали гарну пісню про мужніх та волелюбних українських козаків.

 

 

 

 

 

 

 

 

  Вітаємо всіх з Днем Захисни ... Читати далі »

Переглядів: 211 | Додав: intelbes | Дата: 15.10.2020

 

  Шановні колеги та учні Новоодеського професійного аграрного ліцею!

  Вітаємо вас із прийдешніми святами – 80-річчям утворення професійної (професійно-технічної) освіти, Днем працівників освіти та Всесвітнім днем вчителя!

  Ви працюєте і навчаєтеся у чудовому навчальному закладі, ошатному і сучасному, але його дух живе не в стінах і не на папері, а в характері працівників. І тільки потім, із ваших душ, він переходить у характер учнів. Тому зичимо мудрості вашому розуму, аби благородством наповнити свідомість молодого покоління; радості та любові вашому серцю, аби вселити їх в серця наших учнів та зігріти; тепла і миру вашому дому, який дає вам наснагу перед кожним новим днем засівання освітньої ниви.

  Благословенним хай буде ваше поле і щедрим стануть його дари!

  З повагою та вдячністю адміністрація та профспілковий комітет Новоодеського професійного аграрного ліцею!

Переглядів: 261 | Додав: intelbes | Дата: 30.09.2020

  З 10 по 12 вересня проходили змагання з семи видів спорту на призи міського голови, в яких прийняли участь 9 трудових колективів міста Нова Одеса.

  В перший день змагань колектив Новоодеського професійного аграрного ліцею прийняв участь у чотирьох видах спорту (перетягування канату, стрільби з пневматичної гвинтівки, естафети 4 по 100 метрів та шашки. В естафетному бігу 4 по 100 метрів команда у складі: Лозового Олександра, Налівко Вадима, Дяченко Інни та Балан Анастасії посіли 2 місце, поступившись переможцям лише 0,4 сек. В змаганнях з шашок третє місце посіли Коваленко Володимир та Дяченко Інна. В стрільбі з пневматичної гвинтівки 3 місце здобули Резніченко Ольга та Мусат Андрій.

  Другий день змагань розпочався з гри в доміно, де третє місце вибороли працівники ліцею Коваленко Володимир та Немченко Микола. У змаганнях з настільного тенісу друге місце здобули Ходаковська Ганна та Ілюхін Руслан.

  В заключний третій день змагань, проходив останній вид – міні-футбол. Після закінчення змагань було проведено нагородження переможців та призерів, де почесне третє загальнокомандне місце з 7 видів спорту здобули наші працівники, поступившись переможцям у 2 бали, та другому місцю лише 1 балом. Всі призери були нагороджені медалями, грамотами та кубками.

  В склад команди увійшли наступні працівники: Резніченко Ольга; Дяченко Інна; Балан Анастасія; Ходаковська Ганна; Немченко Микола; Ілюхін Руслан; Коваленко Володимир; Лозовий Олександр; Зубок Олександр; Мусат Андрій.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 411 | Додав: intelbes | Дата: 16.09.2020

 

  Майстер виробничого навчання Гребенюк С. викладач Юріна І.

Переглядів: 639 | Додав: intelbes | Дата: 16.09.2020

  22 серпня на районному стадіоні "Колос" учні та майстри виробничого навчання з професії "Перукар; манікюрник" Новоодеського професійного аграрного ліцею прийняли участь у першому спортивно-розважальному заході ❤"Sport Family"❤

  Дякуємо організаторам Марині Фокіной та Івану Чалапчию за запрошення

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 188 | Додав: intelbes | Дата: 31.08.2020

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 61 62 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів