Неділя, 28.04.2024, 18:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

   Нового року до ліцею завітали новоодеські підприємці Білоус Микола Сергійович та Білоус Олена Львівна. Вони привітали працівників та учнів ліцею з прийдешніми святами, подякували за 20-ти річну співпрацю, побажали здоров’я та натхнення і подарували кавомашину, щоб гаряча чашечка кави зігрівала серця працівників.

   Колектив ліцею дякує підприємцям та бажає їм подальшого розвитку.

 

 

Переглядів: 154 | Додав: intelbes | Дата: 31.12.2021

  Шановні колеги!

  У році, що минає, нам довелося багато пережити, впоратися з труднощами на роботі та вдома, але перебороти всі ці негаразди допомагала підтримка один одного, вміння вислухати, допомогти і підмінити, коли це необхідно. Наш колектив уже давно став єдиним організмом, де кожен знає свою справу. Так побажаємо нашому «організму» здорової атмосфери, довголіття, мудрості, взаєморозуміння й успіху.

 

 

  В пору цю, коли падає сніг

  І морози чимдуж припікають,

  Знов на землю спішить Новий рік –

  З ним сердечно усіх вас вітаєм.

  Хай усіх поздоровлень потік

  У серцях ваших лунко роздасться

  І хай вам наступаючий рік

  Принесе лише радість та щастя.

  Хай ялинки нарядної цвіт

  І вогнів новорічних гірлянди

  Шлють від нас гарячий привіт,

  А в додачу — розквітлі троянди.

  І бажаємо кожній сім’ї

... Читати далі »

Переглядів: 165 | Додав: intelbes | Дата: 30.12.2021

  28 грудня 2021року для учнів групи 18 «Кухар;кондитер» класним керівником Ващук Світланою Володимирівною проведено виховний захід на тему: «Щедрик-українська пісня, що об’єднує народи і часи»

  Учні розповіли про історію виникнення «Щедрика»,прослухали його виконання різними мовами на різних континентах, переглянули новорічне міні-кіно за композицією Олега Скрипки та заспівали цю пісню всією групою і отримали масу задоволення.

  Цю мелодію знають усі, без виконання «Щедрика» в обробці Миколи Леонтовича не обходяться зимові свята на жодному континенті. Більше 90 варіантів твору написано у різних куточках світу. Українська щедрівка увійшла у фонд української музичної культури

  Вітаємо всіх з новорічними святами. Нехай Новий рік для нас стане успішним і багатим на хороші події, бажання і можливості!

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 185 | Додав: intelbes | Дата: 30.12.2021

  19 грудня ліцеїсти групи №28 «Кухар; кондитер» Новоодеського професійного аграрного ліцею спільно з класним керівником Миколою НЕМЧЕНКО та майстром виробничого навчання Світланою ГРЕБЕНЮК підготували святкову програму до Дня святого Миколая.

  Ліцеїсти створили атмосферу дива, тепла та радості, демонструючи свої таланти. Животовська Катерина, Мунтян Зіта та Тульчевська Марія натхненно ознайомили гостей з історією походження Дня Святого Миколая, а прикрашена аудиторія додавала заходу атмосфери передноворічного дива.

  Святий Миколай зі своїми помічниками мали нагоду особисто привітали педагогічний колектив. Щиро бажали, аби дива траплялися з кожним, хто в нього вірить!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 184 | Додав: intelbes | Дата: 30.12.2021

  22 грудня 2021 року для учнів групи №37 «Перукар; манікюрник» класним керівником та майстром виробничого навчання Інною Дяченко проведено виховний захід на тему: Новорічні та різдвяні свята

  Майбутні перукарі та манікюрники мали змогу ознайомитися з історією походження, культурою та традиціями святкування цих казкових днів.

  Учні приймали активну участь у вікторині та цікавих конкурсах зі сніжками.

  Також підвели підсумки у відкритті та закріплені нових знань, насолодилися дитячими спогадами, щирими емоціями і солодкими подарунками!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 163 | Додав: intelbes | Дата: 29.12.2021

  21 грудня 2021 року у групі №37 професії «Перукар; манікюрник» майстром виробничого навчання Інною Дяченко проведено відкритий урок з виробничого навчання на тему «Покриття нігтів гель-лаком».

  Учні активно прийняли участь у відпрацюванні інструктажу з техніки безпеки. Охоче продемонстрували засвоєний матеріал з манікюрної справи відпрацювавши різні види покриття та нанесення гель-лаку на нігтеву пластину.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 178 | Додав: intelbes | Дата: 29.12.2021

  «Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього, хто не відає про славу своїх предків, той сам не вартий пошани», – цей безсмертний вислів М.Т. Рильського відомий, напевно, кожному українцеві. Традиції, як неписані закони, народжуються разом із народом і передаються з покоління в покоління. Ми також не повинні їх забувати.

  Зимовий цикл свят припадає на поворотний момент у природі – зимове сонцестояння та на початок нового року, коли у людини виникає природне бажання передбачити майбутнє і водночас вплинути на нього. Саме тому в обрядах зимових свят так багато колядувань, щедрувань, ворожінь. В народі говорять: «Зима прийшла і празничків привела». І дійсно взимку майже щодня – свято. Зимових свят чекають з нетерпінням дорослі і діти.

  Саме тому напередодні Нового року учні ліцею пригадували вже відоме та дізнавалися щось нове про традиції зимових святкувань на виховній годині «Традиційні зимові свята в Україні». Діти розповіли про відомі їм обряди та їх походження, власні сімейні традиції.

  На завершення всі взяли участь у святковій вікторині та отримали солодкі подарунки.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 193 | Додав: intelbes | Дата: 29.12.2021

  Ось і наближається до нас Новий рік – чарівне свято, яке з нетерпінням чекають діти, пора подарунків, веселощів і здійснення чарівних бажань! А ще це свято добра та родинного затишку, казки!

  Сьогодні казкова атмосфера присутня в групі №32 професії «Оператор комп’ютерного набору; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних». Дідусь Мороз та Снігурка привітали та вручили солодкі подарунки усім учням, що брали участь в спортивно-масовій роботі ліцею та групи.

  На святі був проведений тінейджер-квест «У пошуках ялинкових прикрас», де учні відвідали станції : «Логічна», «Магічний квадрат», «Хіти Нового Року», «Новорічна вікторина», «Сніговий снайпер», «Вгадай, хто ти?». Пройшовши його присутні отримали масу позитивних емоцій, заряд бадьорості, яскравих вражень і гарного новорічного настрою.

  - У народі кажуть: “Краща пісня, яка ще не проспівана, найкраще місто, яке ще не побудоване, кращий рік, який ще не прожитий.

  - Так нехай же новий 2022 рік принесе нам 365 сонячних днів, міцне здоров’я, достаток, багато добрих зустрічей і море посмішок.

  - Нехай збуваються ваші мрії і плани! З Новим Роком! З новим щастям!

 

 

 

 

 

Переглядів: 213 | Додав: intelbes | Дата: 23.12.2021

  26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи.

  На ліквідаційні роботи відразу кинули військовослужбовців. Першими на місце катастрофи прибули кілька десятків солдат і офіцерів полку Цивільної оборони Київського військового округу із приладами радіаційної розвідки й армійським комплектом дезактивації техніки, мобільний загін хімічних військ та окрема рота радіаційної та хімічної розвідки. Загалом у ліквідаційних роботах брали участь військові хімічних, авіаційних, інженерних, прикордонних родів, медичні частини Міністерства оборони СРСР, Цивільної оборони (ЦО) та МВС СРСР. Певна необізнаність та непоінформованість ліквідаторів про катастрофічні наслідки радіаційного випромінювання для людського здоров`я стали фатальними для багатьох з них… Але це не зупинило наших військових, медиків, правоохоронців першими прийняти на себе цей страшний вогонь небезпеки… іноді – ціною власного життя.

  30 листопада 1986 р. було закінчено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, а 14 грудня в газеті «Правда» надруковано повідомлення про те, що держкомісією був прийнятий в експлуатацію комплекс захисних споруд. Ще в 1986 р. учасники ліквідації зібралися разом, щоб відзначити свою першу перемогу. У 1994 р. громадські організації чорнобильців України звернулися з листом до керівників держави, у якому запропонували заснувати в календарі день учасників ліквідації чорнобильської катастрофи. Відповідне рішення було прийняте лише в листопаді 2006 року указом Президента N 945/2006, хоча ті, хто вважають 14 грудня своїм святом, вже давно називали цей день Днем ліквідатора.

 

 

  На виховання патріотичних почуттів учнів, які мають знати та пам’ятати про долі сотень тисяч відомих та безіменних приборкувачів оскаженілого «мирного атому» та його жертв 15 грудня 2021р в групі 22 професія «Оператор комп’ютерного набору; обліковець» була проведена відкрита виховна година на тему: «День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЄС». Під час заходу учні переглянули відео «Аварія на ЧАЄС очима ліквідаторів» про пожежних, які першими вийшли на лінію вогню й отримали смертельну дозу радіації. Також учнями була підготовлена і розглянута інформація про цю катастрофу та обговорили проблеми, які вона принесла з собою. Особливу увагу приділили героям, які ряту ... Читати далі »

Переглядів: 183 | Додав: intelbes | Дата: 23.12.2021

  22 грудня у групі № 12 класним керівником Щербиною Л. А було проведено виховну годину на тему: «Видатні люди України. Славетні імена»

 

 

  В Україні одним із скарбів держави є її люди. Героїчні, цілеспрямовані та мудрі, - вони століттями прославляли нашу державу та увічнювали в пам’яті традиції нашого народу.

  Їх шанують і знають у всьому світі. А щ знають наші учні про видатних особистостей? Саме це ми і прагнули з’ясувати, та маючи нові цікаві факти, збагатити їх знання про цих людей, гідних для наслідування та вшанування їх таланту.

  Ось імена цих славетних представників сучасності: Ліна Костенко, Андрій Шевченко, Богдан Ступка, Леонід Каденюк, Олександр Усик, Ольга Харлан. Приємно, що О. Харлан наша землячка, фехтувальниця, яка здобула найбільшу кількість світових нагород у своєму віці!

  Хлопці із задоволенням слухали про А. Шевченка, - футболіста, талановитого тренера, який має «народне звання» - «фартовий тренер».

  Про Ліну Костенко можна говорити багато годин поспіль, бо це талан від Бога. І ми вирішили продовжити цю тему ще на уроках української літератури.

  Леонід Каденюк вписав своє ім’я в історію України та світу, тож його досягненнями ми пишатимемося завжди.

  Після виховної години учні обрали собі фото з тією людиною, яка є прикладом особисто для неї.

  Цією виховною годиною ми започаткували добру традицію - вшановувати гідних особистостей, якими пишається Україна.

 

Переглядів: 223 | Додав: intelbes | Дата: 22.12.2021

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 62 63 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів