Середа, 04.12.2024, 10:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » 2024 » Лютий » 09

  На базі Новоодеського професійного коледжу 07.02.2024року проведений обласний семінар «Творча толока» для майстрів виробничого навчання та викладачів з професії громадського харчування «Кухарів; Кондитерів». На ньому група №28 «Кухар; Кондитер» з майстром професійно - практичної підготовки Ольгою Скребець було проведено відкритий урок в/н на тему: «Приготування млинцевого тіста та вироби з нього». Під час уроку в/н здобувачі освіти показали вміння при організації робочого місця, експлуатації устаткування, перерахунку сировини на задану кількість порцій, виконують алгоритмічні завдання з приготування млинцевого тіста, начинок овочевих, м’ясних, рибних тощо. На достатньому рівні користуються довідковою інформацією технічною і нормативно - технологічною документацією. Кухарі групи 28 показали високий професійний ентузіазм при приготуванні та оформленні страв з млинців: «Млинчики шпинатні», «Млинчики бурякові», «Млинчики з м’ясом», «Млинчики з грибами», «Млинчики ажурні», «Млинчики з сиром».

 

 

 

 

 

 

 

 

 < ... Читати далі »

Переглядів: 163 | Додав: intelbes | Дата: 09.02.2024

  7 лютого на базі закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Новоодеський професійний коледж» проведено «Творчу толоку» для викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області

  В рамках заходу майстер виробничого навчання Наталія Рукавиця та викладач хімії Ірина Юріна провели бінарний урок виробничого навчання в групі третього курсу за професією «Кухар; кондитер» на тему: «Приготування компотів, кисілів різної консистенції, желе з плодів або ягід свіжих, цитрусів. Відпуск. Вимоги до якості»

 

 

  При актуалізації опорних знань викладачем та майстром бува використаний сервіс для миттєвих опитувань - Рlickers.

  Під час уроку здобувачі освіти опанували техніку приготування різноманітних солодких страв, таких як компоти, кисілі, желе. Учні ознайомились з технікою виконання 3D квітів у желе. Родзинкою показу уроку було молочне желе на крохмалі за рецептурою Євгена Клопотенка з французькою назвою «Бланманже» (“білий делікатес”).

  З’язували, що таке желе та кисіль з молекулярної точки зору. Порівняли фізичні та хімічні властивості желе виготовленого з агр-агару та желатину. Не обійшлося без сучасних тенденцій - використали молекулярну кухню для приготування медової ікри з використанням альгінату натрію.

  Урок був насиченим, цікавим, продуктивним.

 

 

 

Переглядів: 81 | Додав: intelbes | Дата: 09.02.2024

Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Лютий 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Архів записів