Четвер, 26.12.2024, 16:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » 2022 » Грудень » 30

  28 грудня ліцеїсти групи №17 «Перукар; манікюрник» Новоодеського професійного аграрного ліцею разом із класним керівником, майстром виробничого навчання Інною ДЯЧЕНКО та керівником фізичного виховання Русланом ІЛЮХІНИМ підготували святкову Новорічну програму.

  Учні охоче підвели підсумки року, що минає, пригадали події в яких опиналася наша незламна Держава. Хвилиною мовчання вшанували Героїв, що боронять кордони України.

  Перелічили письменників, що оспівували красу та велич могутньої Держави. Розповіли традиції Різдвяних та Новорічних свят.

  Декламували поезію Володимира Сосюри «Любіть Україну».

  Пригадали яскраві моменти з дитинства, коли Святий Миколай дарував гостинці, ті ранкові, чарівні емоції сповненні віри та добра.

  Справді було дивом, коли до святкової зали завітав Новорічний Чарівник зі своєю помічницею Кішкою!

  Ліцеїсти створили атмосферу тепла та радості, демонстрували свої таланти, показали Святому Миколаю та гостям Новорічну казку «Бойовик»!

  Прикрашена аудиторія, весела музика додавала заходу атмосфери передноворічного дива.

  Здобувачі освіти разом із головними героями заходу написали на жовто-блакитних стрічках побажання, Перемоги нашій нескореній, вільній, непокірній та незламній нації.

  Прикрасили ялинку на території професійного аграрного ліцею, як символ патріотизму та жаги до Миру!

  Новорічний чарівник мав нагоду особисто привітали педагогічний колектив. Побажав міцного здоров’я, терпіння, достатку, спокою та Миру в Новому 2023 Році!

 

 

Переглядів: 148 | Додав: intelbes | Дата: 30.12.2022

  Тема уроку: “Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів”

  Напрямок: Виховувати любов до праці, до обраної професії.

  Майстер виробничого навчання І - категорії Ольга Скребець

  Мета уроку: Засвоєння знань про хімічний склад та харчову цінність риби; формування вмінь і навичок приготування напівфабрикатів з котлетної маси, підібрати інструмент, інвентар, посуд: організувати робоче місце; дотримуватись правил ведення технологічного процесу; економно використовувати сировину, воду, електроенергію здійснювати органолептичну оцінку напівфабрикатів; виконувати правила санітарії та гігієни, правила безпеки праці.

 

 

  Організація робочого місця.

 

 

  Розбирання риби на чисте філе.

  Почнімо з поради вона стане у пригоді тим, хто, обирає локальні продукти та готує сезонне меню:

  «Щупак буває найсмачніший від лютого до квітня;

  лин – від травня до липня,

  раки від травня до вересня,

  короп від вересня до квітня».

 

Переглядів: 241 | Додав: intelbes | Дата: 30.12.2022

Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Грудень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів