Четвер, 26.12.2024, 13:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Березень » 28

Приготування дріжджового тіста опарним та безопарним способом навчалися учні групи 28 (професія «Кухар; кондитер») на уроці «Технологія приготування їжі», викладач Немченко М.В.

Учні поділилися результатами дослідницької роботи про історію хліба на землі, удосконалювали свої знання щодо технології приготування дріжджового тіста безопарним і опарним способом, розглянули можливі недоліки тіста, що виникають внаслідок неправильного режиму бродіння, причини та способи усунення, звернули увагу на корисні поради приготування тіста, заповнили технологічні схеми приготування тіста на опарі та без неї і виробів з нього. В процесі «Технологічного рингу», мультимедійних презентацій, дидактичного матеріалу, коментарів до відеороликів про приготування тіста, учні творчо вирішували поставлені проблеми, аналізували ситуації, висували гіпотези, ідеї та припущення, обговорювали та представляли результати власних досліджень.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 683 | Додав: intelbes | Дата: 28.03.2017

Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів