Субота, 20.04.2024, 15:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 7 » Випускний 2012
21:29
Випускний 2012

25 травня у районному будинку культури гамір та сміх не вщухали. Тут відбулося свято розлуки і світлої надії – випускний вечір Новоодеського професійного аграрного ліцею. 131 випускники Новоодеського ПАЛ – сповнені надії і сподівань, прощались зі своїм навчальним закладом, майстрами виробничого навчання, викладачами.

 

На сцені група 39 «Оператор комп’ютерного набору; секретар керівника»

Директор професійного аграрного ліцею Василь Михайлович Українець, у своєму виступі, зазначив:  «Від прощання з випускниками, стискається серце. Проте, йдуть наші учні в дорослий світ, отримавши в ліцеї до загальноосвітніх знань одну, а то й кілька професій».

На святі були присутні заступник голови Новоодеської райдержадміністрації О.М. Брусенко та заступник голови районної ради В.В. Горлач, які привітали випускників зі святом і побажали стати у майбутньому професіоналами своєї справи.

За плідну працю у вихованні та підготовці кваліфікованих робітників керівники вручили Почесні грамоти районної ради і голови райдержадміністрації членам трудового колективу ліцею: Красовській В.Л., Балан С.В., Пащенко І.М., Марцинкевич А.В., Форманчуку С.В., Моргуну В.А.,  Крилову Д.С., Юріній І.М., Уколовій Л.П.. Також, керівництвом району, були відзначені випускники 2012 року – Канчук Андрій та Яроменко Володимир, які отримали в ліцеї професію «тракторист-машиніст с/г виробництва» і вже працевлаштовані в ПРАТ «Новотех» та ТзДВ «Кандибинське», представники вище вказаних господарств подарували юнакам подарунки і сказали багато добрих слів у їх адресу та адресу їх наставників.

Нагородження педагогів

Серед гостей, на випускному балі ліцею, була присутня секретар міської ради – Пустовойтенко О.П., яка побажала учням професійних надбань, сміливо дивитись у майбутнє, не боячись ніяких перешкод. Олена Петрівна вручила Почесні грамоти членам трудового колективу: Марченко Л.В., Козел Т.П., Рукавиці Н.З.. А відмінниці навчання, яка отримала диплом з відзнакою – Балан Альоні, було вручено грамоту і цінний подарунок.

 

Відмінниці навчання Балан Альоні вручає грамоту та цінний подарунок секретар міської ради Пустовойтенко О.П.

Данилюк О.А. – директор міської ДЮСШ, депутат міської ради, привітав випускників зі святом, побажав всіляких гараздів і нагородив випускника ліцею – Білого Віталія, срібного призера Європейських змагань з гирьового спорту 2011 року, неодноразового переможця обласних змагань, який за період навчання в ліцеї захистив звання майстра гирьового спорту та отримав професію «тракторист-машиніст с/г виробництва; водій кат «С»».

Божого благословення випускникам 2012 року зичив настоятель Свято-Ольгинської  та церкви Святої Трійці ієрей Олександр Чурсін.

Батьки випускників, хвилюючись, побажали своїм дітям всього найкращого, наснаги, сили, адже попереду у їхніх дітей, ще немало випробувань! З великим хвилюванням продовжили привітання випускників їхні братики і сестрички, для яких вони найкращі в світі.

 

Батьківські хліб-сіль

За добрим звичаєм, батьки провели своїх доньок та синів у доросле життя хлібом та сіллю, щоб воно було щедрим на добро і успіхи.

Дуже турботливо і щиро теплі напутні слова сказали своїм учням майстер виробничого навчання Красовська В.Л. та класний керівник Балан С.В.. Сльози навертались на очі під час їхньої промови.

  

 Напутнє слово випускникам говорять їх наставники

На сцену піднімались усі випускні групи ліцею, разом із своїми майстрами в/н та класними керівниками. Випускники ліцею, які здобули професії «тракторист-машиніст с/г виробництва; водій кат «С»»; «оператор комп’ютерного набору; секретар керівника»; «оператор комп’ютерного набору; обліковець»; «кухар; кондитер», були нагороджені адміністрацією ліцею за добрі успіхи в навчанні, за активну участь у культурно-масовій, спортивно-масовій та суспільно-корисній роботі ліцею.

 

 

На сцені група 32 «Оператори комп’ютерного набору; обліковці»

 

Нагородження, гр. 36

Слова вдячності від керівництва закладу звучали батькам випускників, за допомогу у вирішенні виробничих питань, за належне виховання дітей.

Концертна програма випускного балу 2012 року, яка називалась «Відлітаємо – в життя покликані!», розповіла глядачам та гостям про роки навчання випускників, які «написали листа в минуле», застерігаючи майбутніх випускників від невірних вчинків, сказали слова подяки та шани своїм наставникам, розповіли, що в кожного з них є надія на майбутнє і заповітна мрія. Всіх в залі покорив артистизм юнаків-випускників Бирзула Дмитра, Казакуци Олега та Петрова Артема, які щиро і з великою любов’ю співали пісню для своїх мам. Виступи соліста студії сольного співу Алхімова Віктора, полонили і розчулили серця глядачів своєю мелодійністю і майстерністю. А масові виступи танцювального колективу «Динаміка» довели, що в ліцеї навчається дуже багато талановитих і творчих учнів.


Бирзул Дмитро, Казакуца Олег та Петров Артем співать пісню для мам


 

Виступ викладачів

Відлетіли в доросле життя випускники 2012 року Новоодеського професійного аграрного ліцею, закінчився їх прощальний вечір з ліцеєм. То ж нехай їм доля, лише ласкаво сміється! Нехай їм все у житті удається!


ХАЙ ЩАСТИТЬ ВАМ У ДОРОСЛОМУ ЖИТТІ!

Переглядів: 2718 | Додав: intelbes | Рейтинг: 4.5/2
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів