Четвер, 28.03.2024, 15:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Лютий » 16 » Урок «Приготування страв з рибної січеної маси»
17:31
Урок «Приготування страв з рибної січеної маси»

Професія «Кухар; Кондитер» необхідна та актуальна в усі часи, оскільки без їжі людина не може існувати ні на землі, ні на морі, ні в космосі. Сучасний кухар, кондитер має бути справжнім професіоналом, дієтологом, технологом, мати талант художника, вишуканий тонкий смак, гарну образну пам’ять та почуття міри. Поєднуючи чотири основних смаки, використовуючи широку гаму пахощів та ароматів, майстер-кухар володіє таємничістю впливу ароматно-смакових компонентів їжі на емоційну сферу людини.

Рукавиця Наталя Зіновіївна, майстер виробничого навчання 28 групи, провела досить гарне заняття на тему: «Приготування страв з рибної січеної маси». Заняття показало високий рівень знань учнів не тільки теорії, а й підтвердили це на практиці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 661 | Додав: intelbes | Рейтинг: 0.0/0
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів