Неділя, 05.05.2024, 06:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

  З 16 по 19 жовтня 2023 року в спортивному залі Новоодеського професійного коледжу були проведені змагання з волейболу серед юнаків, учнів навчального закладу.

  В змаганнях взяли участь 12 груп, з загальною кількістю 87 учасників.

  Чотири змагальні дні запеклої боротьби, визначили переможця та призерів змагань.

  Перше місце посіла група №34.

  Друге місце виборола група №26.

  Третє місце залишилося за групою №36.

  Команди, які посіли призові місця, були нагороджені дипломами.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 74 | Додав: intelbes | Дата: 26.10.2023

  25.10.2023 р. в групі 34 був проведений виховний захід "Увага, діти на дорозі!"

  Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.

  З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення ними необхідності вироблення навиків дотримання правил поведінки на дорозі, класний керівник Пастух В.В та майстер в/н Форманчук С.В провели захід, що спрямований на запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 42 | Додав: intelbes | Дата: 25.10.2023

  14 жовтня 2023 року в місті Нова Одеса на центральному стадіоні «Колос» проходили тридцять треті за ліком, командні обласні змагання з легкоатлетичного кросу серед юнаків, дівчат та дорослих.

  В забігу на 3 кілометри серед жінок 2005 року народження та старше команду Нової Одеси представляла майстер виробничого навчання Новоодеського професійного коледжу з професії «Перукар; манікюрник» Дяченко Інна Григорівна.

  У запеклій боротьбі Дяченко Інні все ж таки вдалося вибороти перемогу та посісти І місце. Цим самим спортсменка зробила вагомий внесок для здобуття Новоодеською громадою І загальнокомандного місця.

 

 

 

 

 

Переглядів: 48 | Додав: intelbes | Дата: 20.10.2023

  До дня захисника та захисниць України, 10 жовтня 2023 року в навчальному закладі були проведені змагання з п’ятиборства серед юнаків.

  В програму змагань входили наступні види: стрільба з пневматичної гвинтівки, стрибок у довжину з місця, відтискання від підлоги, підтягування та поштовх гирі вагою у 16 кг.

  Участь у змаганнях взяли 17 команд. Загальна кількість учасників-51 учень.

  За підрахунком результатів загальнокомандні місця розподілилися наступним чином.

  І м. - 34 група.

  ІІ м.- 15 група.

  ІІІ м. - 16 група.

  Найкращими в індивідуальних видах стали:

  Стрибок у довжину з місця-Курбанов Микола (19 група).

  Відтискання від підлоги-Корчинський Ярослав (15 група).

  Підтягування - Шевченко Олег (16 група).

  Поштовх гирі - Запаснік Ренат (12 група).

  Групи переможці були нагороджені дипломами, переможці в індивідуальних видах - грамотами.

 

 

Переглядів: 94 | Додав: intelbes | Дата: 11.10.2023

Змагання з волейболу серед груп дівчат Новоодеського професійного коледжу

  На виконання наказу по Новоодеському професійному коледжу від 02.10.2023 року №122/1, з 3 по 5 жовтня 2023 року були проведені змагання з волейболу серед груп дівчат, здобувачів освіти.

  У змаганнях взяли участь 10 груп із загальною кількістю 84 учениці.

  За результатами змагань місця розподілилися наступним чином:

  І місце посіла група №42. Поступившись у запеклій боротьбі по партіям з рахунком 2-1,

  ІІ місце здобула група №19-32.

  ІІІ місце вибороли учениці І курсу групи №12.

  Переможці та призери були нагороджені грамотами та дипломами.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 65 | Додав: intelbes | Дата: 11.10.2023

  Всесвітній День Захисту Тварин - це свято, яке відзначається щорічно 4 жовтня з метою підвищення уваги до прав та добробуту тварин у всьому світі. Це не просто нагода висловити свою любов до пушистих друзів, але й спонукання до дій для покращення умов життя всіх створінь нашої планети.

  З метою виховання любові до тварин, поваги до вірності, відданості домашніх улюбленців, відповідальності за приручених тварин, здобувачі освіти нашого коледжу разом з викладачем біології взяли участь у флешмобі "Мої найкращі та вірні друзі".

  Всесвітній День Захисту Тварин - це день, коли ми можемо об'єднати свої зусилля, щоб покращити життя тварин навколо нас. Незалежно від того, чи ми маємо справу з домашніми тваринами, чи це стосується дикої природи, кожен з нас може зробити свій внесок у збереження та захист наших спільних мешканців планети Земля. Пам'ятайте, що захист тварин - це не тільки їхня справа, але і наша відповідальність перед майбутніми поколіннями.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 59 | Додав: intelbes | Дата: 06.10.2023

  Четвертий тиждень поспіль триває адаптація першокурсників до нових умов навчання. Щоб полегшити процес пристосування, ознайомлення та об’єднання проводилися психолого-соціальні заняття «Згуртування колективу». Під час занять групи здобувачі об’єднувалися у пари. розповідаючи свої кредо та мрії, ділилися думками та переконаннями на загал, підбирали питання та відповіді, вчилися шукати схожість з одногрупниками та висловлювали пропозиції єднання. За традицією, на завершення звучали оплески та слова підтримки!

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 55 | Додав: intelbes | Дата: 04.10.2023

  1 жовтня 2023 року студенти І-ІІ курсу Новоодеського професійного коледжу професії «Перукар; манікюрник» прийняли участь у Дитячій Розважальній Програмі в кафе «Затишок» біля міського центрального пляжу.

  Метою заходу було зібрання коштів для придбання термобілизни та павербанків нашим військовим на східному напрямку.

  Організатори забезпечили майстер-класи:

  Зачіски для маленьких принцес, поробки для дівчат та хлопців, розпис гільз (дармовис), розпис патріотичних стрічок з побажаннями для захисників, розпис імбирно-медових пряників, виготовлення сувенірів кольоровим піском, флешмоб, надувні кульки, аквагрим, тату хною, лотереї (з сертифікатами від магазинів, кафе та салонів краси), свіжа випічка, приготування шаурми, хот-догів на вогні, попкорн, смачна юшка та холодні напої.

  Музичний концерт гурту «Візит».

  Атмосфера свята була насиченою та веселою. Здобувачі освіти охоче робили зачіски за символічну плату, переодягалися в анімаційних персонажів, розважали дітей та гостей заходу. Торгівля та розіграш лотерей мали довгі черги усних охочих.

  Сонячна, тепла погода та якісна організація Дитячої Розважальної Програми сприяли збору коштів загальною сумою в 64000 грн.

  Діти в черговий раз впевнилися, що разом ми сила!

  Слава Україні!

  Героям Слава!

 

 

Переглядів: 76 | Додав: intelbes | Дата: 03.10.2023

  1 жовтня – це особливо важлива для нашого народу дата, яка є своєрідним уособленням його сміливості, героїзму та незламності. У цей день ми відзначаємо День українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці, а також День захисників та захисниць України.

  Для здобувачів освіти групи № 22 професії «Офісний службовець (бухгалтерія); адміністратор» класним керівником Юріною Іриною була проведена виховна година «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення».

 

 

  Упродовж заходу учні занурилися в історію Українського Козацтва, історію нашої Держави. Дізналися про військові традиції та звитяги Українського Народу, про наших мужніх, незламних Воїнів від часів козацтва до сьогодення, які відстоювали нашу незалежність та сьогодні, ціною власного життя, виборюють майбутнє України.

  Провели цікавий квест «МІЛЬЙОН ДЛЯ ЗСУ». Під час гри діти поглибили свої знання про козаків, їх життя, традиції та уподобання.

  У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажаємо їм добробуту і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і Перемоги!

  Дякуємо Вам, дорогі захисники та захисниці, за можливість жити й працювати під мирним небом. Миру Вам всім, любові й добра! Низький уклін Вам до землі!

  ПАМ’ЯТАЄМО тих, хто загинув, ДЯКУЄМО тим, хто наразі боронить кордони України та оберігає наш спокій!

 

 

 

... Читати далі »
Переглядів: 91 | Додав: intelbes | Дата: 02.10.2023

  Відповідно до Календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Регламенту про проведення Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Challenge Fest 2023».

  В Новоодеському професійному коледжі, 27 вересня 2023 року, були проведені змагання з легкоатлетичного кросу серед учнів навчального закладу.

  В змаганнях участь прийняли 72 здобувачі освіти.

  В запеклій боротьбі серед дівчат з бігу на 500 метрів перемогу здобула студентка 12 групи Савченко Єлизавета.

  Друге місце посіла Дядюк Ольга гупа №12.

  Третє місце – Ярошко Анна група №22.

  Серед юнаків з бігу на 1000 метрів місця розподілилися наступним чином:

  І місце – Корчинський Ярослав (15 група)

  ІІ місце – Жук Олександр (42 група)

  ІІІ місце – Корчинський Самір (15 група)

  На урочистій лінійці переможці та призери змагань були нагородженні грамотами.

 

 

 

 

Переглядів: 114 | Додав: intelbes | Дата: 28.09.2023

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 62 63 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів