Четвер, 18.04.2024, 18:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

23 жовтня на базі Вознесенського аграрного ліцею були проведені змагання з настільного тенісу в залік ХVІІІ обласних Молодіжних спортивних ігор серед учнів закладів професійної (професійно-технічної ) освіти. Команда до якої увійшли учні Невдаха Олена, Кучер Ігор та Ароян Костянтин посіла ІІ загальнокомандне місце.

 

 

 

Переглядів: 409 | Додав: intelbes | Дата: 23.10.2018

На виконання наказу «Про проведення ХVІІІ обласних Молодіжних спортивних ігор серед учнів закладів професійної (професійно-технічної ) освіти у 2018-2019 навчальному році та згідно Календарного плану спортивно-масових заходів Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на 2018 рік, 11 жовтня у м. Миколаїв були проведені змагання з легкої атлетики в яких прийняли участь учні Новоодеського професійного аграрного ліцею, де серед ліцеїв районів області посіли ІІ загальнокомандне місце.

 

 

В особистому заліку учні ліцею посіли наступні місця:

Біг 100 м. І місце - Манюта Олександра (19 група)

ІІ місце - Кучер Ігор (22 група)

Біг 200 м. ІІІ місце _Трусова Любов (група 19)

Біг 400 м. ІІ місце- Петров Євген (24 група)

Стрибок у довжину з розбігу:

ІІ місце - Мельничук Оксана (12 група)

ІІ місце - Демянов Артем (34 група)

Штовхання ядра. ІІІ місце- Марченко Ольга (28 група)

Також ці учні взяли участь в естафетному бігу 4Х100 метрів, де команди, як юнаків так і дівчат здобули другі місця.

 

 

Переглядів: 453 | Додав: intelbes | Дата: 11.10.2018

14 вересня Новоодеський район святкував 95-річчя з дня утворення. В цей день біля РБК було організовано виставку надбань району, дегустація страв українського народу. Учні ліцею також приєдналися до святкування події. Пригощали мешканців міста та району смачною випічкою. Для учнів, що проживають гуртожитку, було проведено цікавий виховних захід, де вони мали можливість ознайомитись з історією становлення району.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 608 | Додав: intelbes | Дата: 21.09.2018

На виконання листа Комітету з фізичного виховання та спорту, 12-13 вересня на Центральному міському стадіоні «Колос» Новоодеським професійним аграрним ліцеєм, були проведені змагання з легкої атлетики присвяченні дню Фізичної культури та спорту та Олімпійському тижню.

Метою проведення змагань була пропаганда Олімпійського руху в Україні, ідей мирного співіснування держав та народів, пропаганди здорового способу життя, залучення до занять фізичною культурою та спортом більшої кількості учнівської молоді.

 

 

В змаганнях, які проходили в дуже цікавій і захоплюючій боротьбі, участь прийняли близько 150-ти учнів ліцею 1-3 курсів.

До програми змагань ввійшли такі види легкої атлетики як: біг 100,200,400метрів; стрибок у довжину з розбігу; штовхання ядра. Ці змагання також являються етапом відбору на 18-ті обласні спортивні ігри серед учнів професійних технічних навчальних закладів.

За результатами змагань серед юнаків та дівчат визначилися наступні переможці та призери:

Біг 100 метрів(юнаки):

   Iм.- Дем'янов Артем (34 група)

   IIм.- Кучер Ігор(22 група)

   IIIм.- Петров Євген(24 група)

Біг 100 метрів(дівчата)

   Iм.-Манюта Олександра (19 група)

   IIм.- Тодосієва Валерія(32 група)

... Читати далі »

Переглядів: 590 | Додав: intelbes | Дата: 21.09.2018

Перший урок в 208-2019н.р. був присвячений інтеграції України в Європейський союз, формуванні в учнів Європейських цінностей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 752 | Додав: intelbes | Дата: 04.09.2018

Відчуття, які виникають в День знань, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

Перший дзвоник і початок нового навчального року - це свято викладачів та майстрів виробничого навчання, учнів та батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

3 вересня в Новоодеському професійному аграрному ліцеї пройшло свято День знань!

Директор ліцею Українець В.М. привітав всіх з чудовим святом – Дня Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав всім учням, батькам, викладачам та майстрам в/н міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою викладачів, майстрів в/н та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Настоятель Свято-Ольгинської церкви ієрей Євгеній побажав міцного здоров’я, творчих успіх та окропив усіх присутніх свяченою водою.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 738 | Додав: intelbes | Дата: 04.09.2018

26 червня у районному будинку культури гамір та сміх не вщухали. Тут відбулося свято розлуки і світлої надії – випускний вечір Новоодеського професійного аграрного ліцею. Випускники 2018 року Новоодеського ПАЛ – сповнені надії і сподівань, прощались зі своїм навчальним закладом, майстрами виробничого навчання, викладачами.

Директор професійного аграрного ліцею Василь Михайлович Українець, у своєму виступі, зазначив: «Від прощання з випускниками, стискається серце. Проте, йдуть наші учні в дорослий світ, отримавши в ліцеї до загальноосвітніх знань одну, а то й кілька професій».

На святі були присутні голови Новоодеської райдержадміністрації Р.Ф. Сташук, голова районної ради О.В. Гриценко, та міський голова О.П. Поляков, які привітали випускників зі святом і побажали стати у майбутньому професіоналами своєї справи.

За плідну працю у вихованні та підготовці кваліфікованих робітників керівники вручили Почесні грамоти районної ради, голови райдержадміністрації та міської ради членам трудового колективу ліцею.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 821 | Додав: intelbes | Дата: 03.08.2018

Обдарованість дитини… що це таке? Можливо це своєрідна іскра Божа, яку треба відшукати в її душі і допомогти не тільки не згаснути, а спалахнути полум’ям. Здібні, талановиті люди в будь-якому суспільстві є його «локомотивом». Саме їхніми інтелектуальними зусиллями забезпечується прогрес суспільства, плодами якого користуються всі.

Протягом 06-07 червня 2018 року на базі Вищого професійного училища суднобудування м. Миколаєва відбулася навчально-практична конференція обласного центру по роботі зі здібною молоддю закладів професійної (професійно-технічної) освіти області «Творчий потенціал молоді як фактор стратегічного розвитку суспільства», ініційована Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області та підтримана департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації.

 

 

Учениця нашого ліцею Базовікіна Олександра представляла заклад на цій конференції з проектом «Прибери планету – почни з себе»

Це були два насичених позитивними враженнями дні

06 червня 2018 року для учасників конференції та супроводжуючих осіб представниками керівного складу товариства з обмеженою відповідальністю «Морський спеціалізований порт «Ніка-Тера» проведена екскурсія підприємством.

Учні у ході тренінгу, проведеного під керівництвом практичного психолога ВПУС Чугунової Д. О., познайомилися з іншими учасниками, розповіли про свої вподобання та хобі. Увечері долучилися до участі у музично-розважальній програмі «Вечір знайомств».

Педагоги презентували досвід організації та роботи зі здібною молоддю у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області, де працюють.

Протягом 07 червня 2018 року усі охочі оглянули виставку творчих робіт, підготовлених учнями або колективами учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області. Учасники заходу презентували власні творчі та дослідницькі проекти, створен ... Читати далі »

Переглядів: 619 | Додав: intelbes | Дата: 13.06.2018

18 травня 2018 року відбулося урочисте закриття Спартакіади на приз голови Новоодеської райдержадміністрації серед збірних команд державних службовців, працівників органів місцевого самоврядування, депутатів районної, міської та сільських рад всіх рівнів, підприємств та організацій Новоодеського району, а також Новоодеського професійного аграрного ліцею.

У загальнокомандному заліку перемогу святкувала збірна команда районної державної адміністрації та районної ради, друге місце посіла команда ДСНС, третє - команда міської ради. Нашим чемпіонам не вдалося ввірватись до призових місць. Від третього місця нас відділив лише один бал. Але у змаганнях наша команда показала високі результати у певних видах, так: І місце з міні футболу, ІІ місце в шахах та ІІІ місце в волейболі. Призери змагань були відзначені медалями та кубками.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 458 | Додав: intelbes | Дата: 06.06.2018

Центром тактико-спеціальної підготовки «Булат» у рамках міжнародного проекту «TAKTIKA» за підтримки «Tactica Combat Systems» проводиться багато заходів з військово-патріотичного виховання молоді на території Миколаївської області.

21 березня керівник центру «Булат» побував у Новоодеському професійному аграрному ліцеї.

Захід став можливий в результаті взаємодії громадських організацій: ЦТСП «БУЛАТ» та Новоодеського районного союзу ветеранів і учасників АТО. До Нової Одеси інструктори «Булату» приїхали на запрошення голови вже названої ветеранської організації Ігоря Білоконенка.

Учні ліцею отримали унікальну можливість ознайомитися з різними видами та моделями автомата Калашникова та сучасними медичними засобами, які використовуються для зупинення кровотечі, при різноманітних видах поранень, опіках.

Знання про критичні кровотечі, а також практичні відпрацювання усунення цих кровотеч були дуже цікаві та пізнавальні для учнів.

 

 

 

 

 

 

 < ... Читати далі »

Переглядів: 685 | Додав: intelbes | Дата: 29.03.2018

« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 61 62 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів