П`ятниця, 29.03.2024, 07:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

  Минулий тиждень у Новоодеському професійному аграрному ліцеї пройшов під тематикою протидії торгівлі людьми і був присвячений 18 жовтню – Європейському Дню боротьби з торгівлею людьми. Особливо зросла небезпека потрапляння до торговців людьми у зв’язку з військовою агресією РФ проти України та з вимушеним виїздом наших громадян за кордон.

  Мовчазна та мирна хода проходить кожного року у 50 країнах світу аби захистити мільйони чоловіків, жінок та дітей, які зараз перебувають у рабстві. Небайдужі громадяни виходять на вулиці своїх міст аби об’єднати зусилля для подолання хвороби 21-го століття – сучасного рабства. Нажаль, змоги влаштувати ходу, з міркувань безпеки, не було. Проте відбулася акція «Ні – торгівлі людьми!», під час якої були розповсюджені буклети «Як не стати жертвою торгівлі людьми в інших країнах? 5 правил для вашої безпеки», пройшов конкурс плакатів на цю тему. У гуртожитку було організовано інтерактивне заняття «Озброєні знаннями», гра-аукціон прав та свобод людини та спеціальна карткова гра «Рожеві окуляри». Метою заходів було підвищення поінформованості щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про небезпеку, яку вона становить, а також про те, як можна себе захистити.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 98 | Додав: intelbes | Дата: 25.10.2022

  15 Жовтня 2022р. пройшли змагання в Новоодеській дюсш з важкої атлетики серед спортсменів ДЮСШ присвячені Дню захисників і захисниць України та Дню козацтва.

  Наші учні приймали активну участь в змаганнях та показали високі результати. Так учениця групи №22 Біньковська Вікторія посіла І місце в змаганнях та виконала ІІ д/р, учениця групи №22 Бовшенкова Юлія також посіла І місце в своїй ваговій категорії та виконала ІІІ д/р. Та наші юнаки які впевнено вибороли першу сходинку №14 Орлинський Валерій посів І місце ваговой категорії 55кг, а найкращий результат показавла учень групи №34 Григорян Евгеній ваговій категорії до73 кг, в нелегкій боротьбі виконав перший дорослий розряд з важкої атлетики та виборов своє почесне І місце.

 

 

 

 

 

Переглядів: 96 | Додав: intelbes | Дата: 18.10.2022

  У п’ятницю, 14 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва. Дата 14 жовтня вибрана не випадково: цього дня відзначається християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, а у 1999 році встановлений і День українського козацтва.

  З давніх-давен Богородиця була покровителькою українського козацтва й усіх українських збройних формувань. Саме на свято Покрови в Україні відбувалася Велика рада, на якій обирали гетьмана і визначали, як козацтву жити далі. Образ козака як українського лицаря і захисника рідної землі близький кожному українцю.

  І нині українська армія береже бойові традиції предків, тому у війську з’явилися назви з іменами легендарних українських полководців та уславлених формацій минулого. Тяглість поколінь знайшла відображення і в елементах одностроїв – головний убір "мазепинка", нарукавний тризуб. А гасло "Слава Україні! – Героям слава!" стало офіційним вітанням українського війська.

  Сьогодні ми просимо Бога допомоги у подоланні зла російської агресії. Ви – наші захисники та весь український народ вже неодноразово довели свою силу духу та самовіддану любов до Батьківщини.

  Учні ліцею долучились до привітань воїнів, які захищають нашу Батьківщину.

  Вітаємо наших захисників і захисниць України зі святом!

Переглядів: 113 | Додав: intelbes | Дата: 14.10.2022

  Проведена робота по професійній орієнтації учнів за професією «Перукар; манікюрник». За результатом проходження співбесіди, до навчального закладу зараховані здобувачі освіти з міста, району та області.

  Після опанування блоку теоритичих спеціальних предметів у майстерні перукарів було розпочато уроки професійно-практичного навчання .

  Учні першого курсу із зацікавленістю ознайомилися з початковими вправами перукарського мистецтва та охоче розпочали впроваджувати теоритичні знання на практиці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 170 | Додав: intelbes | Дата: 09.10.2022

  Година спілкування «Насилля в сім’ї. Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх. Заборона вживання алкогольних та тютюнових виробів в громадських місцях. Дії у надзвичайних ситуаціях (під час воєнного стану)»

  21 вересня 2022р. учні ліцею зустрілися з інспектором з ювенальної превенції сектору превенції Новоодеського ВП ГУНП в Миколаївській області майором поліції Михальченком Леонідом Анатолійовичем та завідуючою ССД Чернявською Лілією Сергіївною. Леонід Анатолійович провів годину спілкування з учнями «Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх. Заборона вживання алкогольних та тютюнових виробів в громадських місцях». Лілія Сергіївна розповіла про домашнє насилля. Сформували в учнів уявлення про проблему насилля й жорстокості, їх наслідків для дитини чи інших членів родини. Ознайомили учнів з їх правами, обов’язками, обговорили питання, як захиститися від будь-якого насильства; як виховувати вміння попереджувати жорстоке поводження з людьми. Не залишили й без уваги питання стосовно дій під час надзвичайних ситуацій.

 

 

 

 

Переглядів: 113 | Додав: intelbes | Дата: 07.10.2022

  В період з 24 серпня по 25 вересня на всій території України проводиться патріотичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів - «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

  Вперше з 2018 року захід проводиться на тільки в Україні але й за кордоном. мВ таких країнах, як США, Польща, Литва, Німеччина, Угорщина, Швеція та Сінгапур.

  Всеукраїнський забіг присвячений Дню Пам’яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Не стали осторонь працівники та здобувачі освіти Новоодеського професійного аграрного ліцею. Керівник фізичного виховання Руслан Ілюхін, майстер виробничого навчання Інна Дяченко та учні груп № 12, 14, 17, 27 зареєструвавшись за посиланням, отримали персональний номер з прізвищем та ім’ям Героя України, який проживав на території Новоодещини.

  Перед початком забігу, діти вшанували Героїв хвилиною мовчання.

  Кожен учасник мав нагоду, велике бажання та силу пробігти дистанцію в пам’ять про Героя, ім’я якого житиме вічно!

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 345 | Додав: intelbes | Дата: 24.09.2022

 

  У рамках проведення всеукраїнського Олімпійського тижня, на спортивній базі Новоодеського професійного аграрного ліцею був організований та проведений Олімпійський урок.

  У заході прийняли участь здобувачі освіти групи № 17 «Перукар; манікюрни».

  На початку Олімпійського уроку, учні прослухали коротку лекцію про історію виникнення та відродження Олімпійських ігор.

  Після того, як учні ознайомилися з історією Олімпійських ігор, розпочалася основна частина уроку. Всі діти мали змогу прийняти участь у різноманітних конкурсах та спортивних естафетах.

  За підсумками Олімпійського уроку всіх учасників об’єднали гарний настрій, командний дух та жага до перемоги.

  На згадку про всеукраїнський Олімпійський тиждень учні зробили фото та запис із патріотичною символікою!

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 160 | Додав: intelbes | Дата: 13.09.2022

  Колектив Новоодеського професійного аграрного ліцею, на чолі з його директором Українцем Василем Михайловичем, завжди був лідером у впровадженні сучасних та інноваційних технологій, як в освіті, так і у виробничому процесі. Саме тому, за співпраці закладу з Українським фондом соціальних інвестицій, в рамках реалізації проєкту «EU4Skills: Модернізація інфраструктури системи професійно-технічної освіти в Україні», в 2022 році ліцей планував значною мірою модернізувати матеріально-технічну базу, навчальні плани та програми, щоб крокувати в ногу з прогресом.

  За вимогою часу, неможливо уявити конкурентоспроможного кваліфікованого робітника, який не знає та не вміє використовувати інформаційні технології у своїй професійній діяльності тому в ліцеї обладнано 4 сучасні комп’ютерні класи, які постійно задіяні в освітньому процесі. Учні знайомляться як з загальновживаним програмним забезпеченням, так і з прикладними програмами професійного напрямку.

 

 

  З метою, переходу на сучасну систему землеробства (систему нульового обробітку ґрунту, також відому як No-Till), навчання цій системі, як в рамках отримання робітничої кваліфікації так і з метою підвищення кваліфікації, передбачається придбання для запровадження у освітній процес новітньої техніки, зокрема: посівний комплекс Стерньова пневматична сівалка NTA-3510

 

 

  Також ліцей працює над запровадженням в освітній процес часткової кваліфікації «Оператора з експлуатації безпілотних літальних апаратів» для учнів професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва». Для цього розроблено відповідну навчальну програму, підвищено кваліфікацію майстра виробничого навчання Зубка О.М., який пройшов стажування в Школі пілотів БПЛА DJI м. Київ. В планах було також придбати сільськогосподарський мультикоптер DJI AGRAS T30.

 

 

  Нажаль, реалії сьогодення ... Читати далі »

Переглядів: 172 | Додав: intelbes | Дата: 16.08.2022

 

   Урочистий захід розпочали ведучі, учні професійного аграрного ліцею, Степанова Єва група № 29 та  Пироженко Аміна група № 37,  зі словами:

- «Летять роки, немов пташина зграя,

Пливуть роки потоком бурних рік,

І мчать вони холодними вітрами,

Біжать мільйонами стежинок і доріг.

Як хочеться сказати: Зупинись!

Постій хвилинку не спіши в дорогу!

А ти біжиш, пливеш і мчиш кудись,

Все далі від батьківського порогу»

 

 

  • «Ось і зайдуть на свято востаннє наші друзі - наші випускники .

... Читати далі »

Переглядів: 707 | Додав: intelbes | Дата: 16.07.2022

  20 червня 2022 року, у групі № 37 «Перукар; манікюрник» майстром в/н Інною Дяченко проведено пробну кваліфікаційну атестацію.

  При виконанні кваліфікаційних пробних робіт, здобувачі освіти продемонстрували засвоєні знання та вміння, які отримали під час проходження виробничої практики.

  Майбутнім випускникам присвоєно кваліфікацію «Манікюрник 3-го розряду (І клас)».

 

 

 

 

Переглядів: 120 | Додав: intelbes | Дата: 13.07.2022

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 61 62 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів