П`ятниця, 19.04.2024, 18:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

  Напередодні дня визволення Новоодещини від нацистських загарбників для учнів групи № 12 професії «Офісний службовець(бухгалтерія); адміністратор» Новоодеського професійного аграрного ліцею, працівниками Новоодеської публічної бібліотеки було проведено годину пам’яті «В ті березневі переможні дні».

  Бібліотекарі розповіли про основні хронологічні події війни, ознайомили зі спогадами очевидців та презентували присутнім книжково-ілюстративну виставку.

  Учні провели паралелі, між подіями 80-річної давнини та сучасності. Головний висновок, до якого вони дійшли - «Перемогли фашистів, переможемо і рашистів!»

 

 

 

 

Переглядів: 70 | Додав: intelbes | Дата: 17.03.2023

  16 березня 2023 року з нагоди відзначення 79 річниці визволення міста Нова Одеса від нацистських загарбників, майстром виробничого навчання, класним керівником Інною ДЯЧЕНКО було організовано екскурсію для учнів групи №17 «Перукар; манікюрник».

  Ліцеїсти поклали квіти до пам’ятників загиблим воїнам в роки Другої Світової війни та відвідали Новоодеський історичний музей.

 

 

  Здобувачі освіти з великим задоволенням прослухали історію його заснування від методиста Центру Культурних Послуг Новоодеської міської ради Олени ТИРОН.

  Спеціаліст спадщини розповіла про історичне заснування закладу, ініціатором якого став Новоодесит Леонід Блударев ( 1972 рік).

  Діти відвідали зал №1 де розміщена експозиція, що відтворює розвиток людства нашого краю. Розглянули речі кам’яного, мідного, бронзового та залізних віків, деякі види зброї та значну кількість фотографій, на яких зображений процес археологічних досліджень.

  В залі №2 грунтовно оформлено, висвітлено періоди поселення перших козаків на території Новоодещини. Історію військових подій 1918–20 років; голодомору 1932–33 років; 2-ї світової вій¬ни та німецької окупації Новоодещини.

  Учні мали можливість доторкнутися до особистих речей Героїв, які брали участь у визволенні Новоодещини (березень 1944 рік).

  Зачитали гіркі листи з фронту 2-ї світової війни, розглянули фото видатних людей Новоодещини.

  З цікавістю насолоджувалися експозицією участі Новоодеситів у бойових діях на території Афганістану та в ліквідації аварії на ЧАЕС.

  Пізнали здобутки розвитку Ново ... Читати далі »

Переглядів: 86 | Додав: intelbes | Дата: 17.03.2023

  28 лютого 2023 року проводився online марафон "Колодій (Масляна) - 2023" в якому прийняла участь майстер виробничого навчання за професіями "Кухар", "Кондитер" Гребенюк Світлана Григорівна

 

 

Переглядів: 99 | Додав: intelbes | Дата: 17.03.2023

  14 березня у світі щорічно відзначається одне з самих незвичайних свят - Міжнародний день числа «Пі». Число «Пі» - це математична константа, яка виражає відношення довжини кола до довжини її діаметру. В цифровому вираженні "Пі" починається як 3,141592... і має нескінченну математичну тривалість.

  Подію вигадав фізик Ларрі Шоу в 1987 році, зрозумівши, що за американською системою дата 14 березня записується як 3.14, таким чином збігаючись з початком математичної константи.

  Цього дня учні Новоодеського професійного аграрного ліцею долучилися до святкування цього незвичайного дня, провівши квест «Знайди число»

 

 

 

 

 

Переглядів: 88 | Додав: intelbes | Дата: 17.03.2023

  8 березня 2023 року в групі №17 з професії «Перукар; манікюрник» майстром виробничого навчання Дяченко Інною Григорівною був проведений урок виробничого навчання на тему «Виконання фарбування волосся тон в тон, сушіння фарбованого волосся». Даний урок є складовою частиною модулю «Виконання фарбування волосся хімічними барвниками»

«Коли сіріє твоя доля

Візьми палітру фарб забутих,

Та намалюй любов червону,

Яскравим розфарбуй майбутнє.»

  У день жіночої краси неможливо було не пригадати, як надихає кольорова гамма життя жінки, особливо коли це стосується фарбування волосся.

  Під час вступного інструктажу майстер виробничого навчання, з метою раціональної реалізації поставлених задач уроку, активізувала навчальну діяльність учнів із застосування найбільш ефективних форм, методів і засобів навчання.

 

 

  Використовувала сучасне дидактичне і матеріально - технічне забезпечення, інтерактивних, інноваційних технологій програми Iriun Webcam.

  Логічність, доступність і посильність викладання, закріплення нової навчальної інформації сприяли розвитку пізнавальної діяльності учнів у перукарській майстерні.

  Здобувачі освіти мали змогу провести доскональну діагностику волосся та ретельно підготуватися до послідовного виконання процесу фарбування, хімічними барвниками.

  Під час уроку виробничого навчання майбутні перукарі здійснювали розрахунки підбору фа ... Читати далі »

Переглядів: 157 | Додав: intelbes | Дата: 10.03.2023

  В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам’яті і з великою любов’ю та повагою передає з покоління в покоління. Є таке ім’я і у нашого народу – Тарас Григорович Шевченко. Велич Кобзаря – у величі всієї України і в особистій долі кожного українця. Цього року ми вшановуємо 209-у річницю від дня народження генія українського народу - Тараса Шевченка, безсмертна спадщина якого є безцінним надбанням нашого народу.

  Вже традиційно в Новоодеському професійному аграрному ліцеї проводяться Шевченківські дні. В цьому році ми активно долучилися до відзначення 209 річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Викладачами української мови та літератури Щербиною Л. А., Савостіковою О. В. та методистом ліцею Красовською В. Л. було проведено загальноліцейний захід - "Квест до дня народження Т. Г. Шевченка".

  Здобувачі освіти з великим натхненням приймали участь у заході.

  Переможці квесту:

  І місце - 32 група

  ІІ місце поділили - 12, 24 групи

  ІІІ місце поділили - 14, 17 групи

  Ми вкотре впевнились, що слово Кобзаря звучить сьогодні особливо урочисто в кожній оселі, в кожній родині. Ця велична постать стала сьогодні символом нескореності і незламності нашого народу.

  Щиро дякуємо всім, хто долучився до підготовки та проведення цього заходу і гордо несе Шевченкове слово у своєму серці.

 

 

 

Переглядів: 393 | Додав: intelbes | Дата: 09.03.2023

  За сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компанії «HP» та «Microsoft» передано 7 ноутбуків для забезпечення роботи педпрацівників Новоодеського професійного аграрного ліцею.

  Ці ноутбуки допоможуть педагогам зберігати та організовувати матеріали, планувати уроки та завдання. Використання ноутбуків під час уроків зробить навчання більш цікавим, надасть можливість активніше залучати учнів до освітнього процесу, створювати візуально привабливі матеріали. Дозволить індивідуалізувати навчання, створювати персоналізовані завдання та тестування, а також забезпечувати різні форми та методи навчання, що відповідають потребам різних учнів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 55 | Додав: intelbes | Дата: 07.03.2023

  2.03.2023, у групі 37, було проведено відкрите інтерактивне заняття «Я і моя професія», яке було спрямоване на посилення позитивного ставлення до власної професії, профілактику вигорання, розвиток уваги до власних схильностей та здібностей, цілей та потреб. Під час зустрічі учні долучилися до вправ «5 -, 10 +», «Скульптури успіху». «Візуалізація бажань», приймали участь в аукціоні, вчилися аналізувати свої уміння, визначати пріоритети та робити висновки. Учасниці об’єднувалися у пари та мікрогрупи, виконували індивідуальні завдання та висловлювали власну думку про успіх, кар’єру та особисті життєві цінності. Заняття проводила класний керівник групи, Первина Леся Сергіївна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

$IMAGE10$

 

Переглядів: 72 | Додав: intelbes | Дата: 07.03.2023

  Шановні друзі,

  Відчуття вдячності та поваги до наших військовослужбовців не обмежується словами, але вимагає реальних дій. Саме тому ми провели благодійний збір, який стане маленьким, але важливим кроком на шляху до підтримки наших бійців.

  Наша ініціатива допомогла зробити щось корисне для тих, хто захищає нашу країну. Ми показали нашим воїнам, що ми цінуємо їх відвагу та жертовність та висловили свою вдячність та віру в них і в перемогу.

  Волонтерська група 01.03.2023 передала зібрану допомогу нашим захисникам, натомість воїни Збройних Сил України передали учням ліцею прапор з власними побажаннями та підписами.

  Слава Україні! Героям слава!

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 124 | Додав: intelbes | Дата: 07.03.2023

  22-23 лютого 2023 року, у групі № 37 «Перукар; манікюрник» майстром в/н А. Миндрул, класний керівник Л. Первина, проведено пробну кваліфікаційну роботу та поетапну кваліфікаційну атестацію. Ліцеїстам було присвоєно кваліфікацію «Манікюрник 2-го розряду (ІІ класу)».

  Під час іспитів учні показали свої вміння та навички у манікюрній справі, продемонстрували усі відомі їм прийоми, необхідні для виконання манікюрних послуг, професійні знання в обсязі, передбаченому навчальною програмою, творчий підхід до виконання завдань.

  При виконанні тестів майбутні фахівці довели, що засвоїли знання, які отримали під час теоретичного навчання та проходження виробничої практики.

 

 

 

 

Переглядів: 85 | Додав: intelbes | Дата: 27.02.2023

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 61 62 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів