Вівторок, 16.04.2024, 07:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

  15 червня 2023 року, у групі № 17 з професії «Перукар; манікюрник» майстром виробничого навчання Інною Дяченко проведено поетапну кваліфікаційну атестацію.

  Здобувачам освіти було присвоєно кваліфікацію «Перукар».

  При виконанні тестових завдань майбутні фахівці продемонстрували засвоєні знання та вміння, що отримали під час теоритичного навчання, постійного відпрацювання в майстерні перукарів, відповідно до поурочно-тематичного плану з виробничого навчання та під час проходження виробничої практики.

  Учні показали високий рівень знань і успішно захистили свій перший робітничий розряд - «Перукар».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 61 | Додав: intelbes | Дата: 21.06.2023

  Щорічно 5 червня відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища (World Environment Day).

  Цей День дає можливість кожному з нас прийняти на себе відповідальність за турботу про нашу планету й активно сприяти змінам. Ми всі живемо на одній планеті і, забруднюючи її, шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам. Кожен для себе повинен знайти шляхи для покращення навколишнього середовища. Разом ми здатні зробити довкілля кращим, і надалі не забувати про його охорону та збереження природних скарбів.

  Так, учні групи 28 разом з керівниками Налівком В.В., Рукавицею Н.З., Пащенко І.М. провели озеленення подвір’я навчального закладу висадили чорнобривці та мальви. Не обминули й увагою хости висаджені випускниками 2023 року випуску.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 76 | Додав: intelbes | Дата: 07.06.2023

Департамент освіти і науки

Миколаївської обласної військової адміністрації

нагороджує

ДИПЛОМАМИ

І ступеня

Сірченко Світлану,

ученицю 3 курсу, група № 32, професія – "Оператор комп'ютерного набору; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних"

за участь у

• ІІ (обласному) етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка 2022-2023 н.р. (І місце)

• ІІІ (обласному) етапі ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (І місце)

 

  Мовно-літературні конкурси сприяють поширенню та популяризації нашої рідної мови та культури. Це наш маленький внесок у Велику Перемогу!!!

  Бажаємо Світлані міцного здоров’я, творчого натхнення, невичерпної енергії та успіхів в житті.

 

 

 

 

Переглядів: 69 | Додав: intelbes | Дата: 06.06.2023

  5 червня 2023 року учні групи № 38 «Кухар; кондитер», під час ранкової лінійки, разом з класним керівником Немченко М.В. та майстром виробничого навчання Гребенюк С.Г. організували привітання з одним із дванадцяти головних церковних свят - Трійцею, яке прославляє Пресвяту Трійцю – Бога Отця, Бога Сина і Бога Духа Святого.

  Свято П’ятидесятниці, Трійця, або як кажуть здавна в народі Зелені свята, після Великодня та Різдва вважається в українців одним із найбільших свят, яке цього року припало на неділю, 4 червня.

  Здобувачі освіти охоче онайомили ліцеїстів, майстрів виробничого навчання, викладачів та адміністрацію закладу з походженням свята, традиціями та оберегами.

  Ведучі розповіли, що у Зелену суботу, напередодні Трійці, домівки прикрашали свіжою зеленню: букетиками з чебрецю, м’яти, любистка, полину, материнки та гілками берези, липи, клена, явора, які огортали образи святих на іконах. Підлогу встеляли татарським зіллям. Вхід до хліва і глухі кутки подвір’я прикрашали осикою щоб «відьми не заходили».

  Тож, наступного дня, у понеділок, святкували День Святого Духа. Бо саме Богодухів день, завершує трійчасті свята.

  Трійця – це остаточне прощання з весною і зустріч літа, наголосили учні групи «Кухар; кондитер». «Трійця, - в народі казали з цього приводу, - трьома святами багата: квітами, травами й рум’яним літом».

  І в знак оберегу кожного куточку Новоодеського професійного аграрного ліцею, з вірою в світле та мирне майбуття юні кухарі подарували представникам кожної групи оберіг, з квіт та духмяних трав, що свячений в Святоолгинському Храмі.

  З приємних та важливих дат розпочато літній, робочий тиждень!!!

 

 

 

Переглядів: 80 | Додав: intelbes | Дата: 05.06.2023

  Міжнародний день захисту дітей був заснований 1 червня 1950 року після конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок, який відбувся в 1949 році. Це факт, що діти вважаються найбільш вразливою групою, яка стикається з багатьма проблемами та нелюдськими практиками. День захисту дітей був заснований, щоб захистити права дітей, покласти край дитячій праці та гарантувати їм необхідну освіту. Можливо, цей особливий день також вважається одним із найстаріших міжнародних свят у світі.

  Щороку першого червня в Україні та світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Основна увага цього дня полягає в тому, щоб підкреслити важливість безпеки дітей, досягнення ними повного їх благополуччя.

  Діти - це головна радість і надія для батьків. Вони справжнє майбутнє не тільки для держави, а й для всього світу.

  Так, до даного свята в Новоодеському професійному аграрному ліцеї було організовано фоточелендж серед учнів «Щасливі моменти»

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 77 | Додав: intelbes | Дата: 05.06.2023

  1 червня до Дня захисту дітей на міському стадіоні "Колос" відбулося веселе дитяче свято. Учні Новоодеського професійного аграрного ліцею взяли активну участь у його проведенні. Майбутні перукарі та манікюрники заплітали патріотичні кіски всім охочим: не лише діткам, а й мамам. Також майбутні кухарі; кондитери пригощали гостей свята різноманітними смаколиками виготовленими власноруч.

  Дякуємо ЗСУ за можливість організації такого свята.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 73 | Додав: intelbes | Дата: 05.06.2023

  30 травня 2023 р. проведено державну кваліфікаційну атестацію в групі 19 професії «Контролер-касир».

  Напередодні й під час виконання пробної кваліфікаційної роботи учні показали свої практичні вміння та навички з обраної професії, здобуті під час наполегливого, старанного та сумлінного навчання. Всі вони успішно справились зі своїми завданнями та отримали гарні оцінки. В ліцеї створено магазин-майстерню, завдяки чому учні були забезпечені необхідними матеріалами та наочністю для успішного виконання робіт.

  Майбутні контролери-касири під час виконання творчої дипломної роботи виявили знання особливостей роботи на електронному контрольно-касовому апараті та вміння їх застосовувати при вирішенні реальних робочих ситуацій.

  Щиро бажаємо нашим випускникам щасливого майбутнього під мирним небом України, легких шляхів, правильних рішень, позитиву, щастя, здійснення найзаповітніших бажань, сил для нових звершень, подальшого професійного зростання. Хай щастить вам у житті!!!

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 79 | Додав: intelbes | Дата: 31.05.2023

  У рамках Європейського року навичок з 22 по 26 травня 2023 року в Новоодеському професійному аграрному ліцеї заплановані та проводяться заходи до Всеукраїнського тижня професійної освіти спільно з Міністерством освіти і науки України,українських та міжнародних партнерів.

  Так, одним із видів заходу було реклама своєї професії у стилі «Street Art», де представники своєї професії зобразили її такою, якою вони її бачать.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 109 | Додав: intelbes | Дата: 24.05.2023

  День слов'янської писемності і культури встановлений в Україні «…на підтримку ініціативи органів державної влади, Національної академії наук України, громадських і релігійних організацій та враховуючи історичне та просвітницьке значення спадщини слов'янських первоучителів у здобутку національної культури…» згідно з Указом Президента України «Про День слов'янської писемності і культури» від 17 вересня 2004 р. № 1096/2004. Відзначається щорічно 24 травня в день вшанування пам'яті святих рівноапостольних Кирила і Мефодія.

  Сьогодні учні ліцею дізналися багато цікавих фактів про слов'янські мови та історію своїх предків.

 

 

 

 

 

Переглядів: 49 | Додав: intelbes | Дата: 24.05.2023

  На запит учнів третього курсу, у рамках тематики травня, було проведено ряд занять із самозахисту. Цього разу йшлося про явище особистих кордонів, психологічної стійкості та вміння безпечно комунікувати у соціумі. Інтерактивне заняття стосувалося спілкування, як у особистій сфері людини, так і у професійній. Під час нього учні дізналися про те, що особистісні межі можуть бути негнучкими, а ригідними. Ознакою слабких кордонів може виявитись надмірна відкритість: людина розповідає про себе все і всім, має труднощі з тим, щоб говорити “ні”. Достатньо здоровими можна назвати особистісні межі у людей, які цінують власну думку, не йдуть на радикальні компроміси.

  Також говорили про види особистих меж та специфічні сигнали, які говорять про порушення кордонів. Практична частина заняття пройшла із застосуванням юнгіанської пісочничі. Це допомогло учасникам засвоїти знання, одночасно застосовуючи техніки стишення та стабілізації.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 86 | Додав: intelbes | Дата: 19.05.2023

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 61 62 »
Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів