Четвер, 28.03.2024, 10:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоодеський професійний коледж

Інформація



Статистика
Форма входу

Головна » 2019 » Грудень » 19

  19.12.2019р. у Новоодеському ПАЛ відбувся відкритий урок з виробничого навчання в групі №18 професії «Кухар; Кондитер» на тему: Механічна кулінарна обробка риби з лускою, без луски. Приготування порційних напівфабрикатів.

  Під час уроку учні демонстрували знання кулінарної термінології українською та англійською мовами, алгоритму обробки риби, різних видів промислової риби. Також в малих групах вони відпрацьовували прийоми механічної кулінарної обробки риби, проводили самооцінювання та взаємооцінювання

 

 

 

 

 

Переглядів: 436 | Додав: intelbes | Дата: 19.12.2019

  Введення тексту сліпим десяти пальцевим методом – одна з основних навичок, необхідних оператору комп’ютерного набору. Саме над її вдосконаленням працювали учні групи 12 професії «Оператор комп’ютерного набору; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» на уроці виробничого навчання. Перед початком роботи учні розшифровували слова, розгадували ребуси, налаштовуючись на подальшу роботу. Особливу увагу майстер виробничого навчання Дубінко Світлана Миколаївна звернула на дотримання правил техніки безпеки та збереження здоров’я при роботі за комп’ютером.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 327 | Додав: intelbes | Дата: 19.12.2019

  Сучасна людина отримує величезну інформації, що пов’язано з бурхливим науково-технічним розвитком. Отож, перед учнем, з одного боку, постають реалії зростаючого потоку інформації, з іншого – потреба її засвоєння.

  Якість знань значною мірою залежить від умілого використання в навчальному процесі міжпредметних зв'язків. Їх застосування сприяє усвідомленню учнями програмового матеріалу, інтенсифікує процес їхнього розумового розвитку, підвищує ефективність формування наукового світогляду, учить застосовувати одержані знання на практиці. Саме тому 18 грудня викладачами спецтехнології Немченко М.В. та хімії Юріною І.М. проведено бінарний урок у групі 18 професії «Кухар; кондитер» з предмету «Технології приготування їжі» за темою «Жири, їх класифікація та види».

  Учні впродовж уроку познайомилися з класифікацією жирів за складом, походженням та агрегатним станом, їх особливостями та використанням в кулінарії. Виконуючи досліди перевірили розчинність жирів, дослідили їх на насиченість. Також на уроці учні створили жирову емульсію та навіть спробували малювати на молоці. Заняття пройшло цікаво та насичено. Наостанок діти висловили побажання якомога частіше бувати на таких уроках.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 336 | Додав: intelbes | Дата: 19.12.2019

Контакти
56600
Миколаївска обл.
м. Нова Одеса
вул. Центральна 218
тел: (05167)2-10-23
е-mail: nowpal@i.ua

Директор

Українець Василь Михайлович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з НВР

Кучер Сергій Олександрович
т. (05167)2-10-23

Заступник директора з виховної роботи

Крилов Денис Сергійович
т. (05167)2-10-23

Старший майстер

Кузьмичов Сергій Володимирович
т. (05167)2-10-23

Методист ліцею

Красовська Віра Леонідівна.
т. (05167)2-10-23

Керівник фізичного виховання

Ілюхін Руслан Олександрович
т. (05167)2-10-23

Головний бухгалтер

Тирон Галина Володимирівна
т. (05167) 2-10-29

Завідуючий навчальним господарством

Яковлєв Анатолій Іванович
т. (05167) 2-13-31

Завідуюча господарством

Клюшник Світлана Василівна
т. (05167) 2-10-29




Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів